Στην τεχνική ημερίδα με θέμα την διαχείριση των αποβλήτων που διοργανώθηκε στην Αθήνα από την Πρεσβεία της Ισπανίας, συμμετείχε ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης με τον Πρόεδρό του Χάρη Μαμουλάκη.

Στην Ημερίδα, στην οποία συμμετείχαν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, καθώς και διεθνείς χρηματοπιστωτικοί φορείς, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που άπτονται της διαχείρισης των αποβλήτων, οι νέες τεχνολογίες και η Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Παράλληλα, μέσα από τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις έγινε ανταλλαγή απόψεων, τεχνογνωσίας και εμπειριών, βέλτιστων πρακτικών που εφαρμόζονται στις δυο χώρες, αλλά και ενημέρωση σχετικά με εξειδικευμένα Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρης Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ο ΕΣΔΑΚ δίνει το παρών σε κάθε σημαντική συνάντηση, σχετική με την διαχείριση των αποβλήτων. Σχεδιάζουμε προσεκτικά κάθε μας βήμα, συζητάμε με εκπροσώπους αρχών και φορέων που έχουν αναπτύξει σημαντική τεχνογνωσία και ακολουθούμε αποτελεσματικές πρακτικές που έχουν ήδη δοκιμαστεί και αποφέρουν. Η συγκεκριμένη Ημερίδα μας έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας, αλλά πολύ περισσότερο, να ακούσουμε και να ενημερωθούμε από τους συμμετέχοντες για πολύ ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την διαχείριση των αποβλήτων».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook