Τι είπε ο διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Λινοπεραμμάτων

Τα συγχαρητήρια του απευθύνει ο διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Λινοπεραμμάτων, στον  Αρχ/στη Λ.Σ. Κοτσυφό Ιωάννη.

Ο κ.Κοτσυφός βρισκόταν σε υπηρεσία αργά το βράδυ όταν άκουσε έναν έντονο θόρυβο από το αυτοκίνητο που εξετράπη στην γέφυρα της Παντάνασσας, σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από το κτίριο του Λιμενικού Τμήματος.

Ο υπάλληλος του λιμενικού σώματος έτρεξε άμεσα στο σημείο για να βοηθήσει τον οδηγό που είχε “Άγιο” καθώς χτύπησε ελαφρά, προσπάθησε να τον απεγκλωβίσει και παράλληλα ειδοποίησε και τις αρμόδιες αρχές που έσπευσαν στο σημείο και συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό του οδηγού.

“Ως Διοικητής του Α΄ Λ/Τ Λινοπεραμμάτων οφείλω να δωσω συγχαρητήρια στο συναδελφο μας Αρχ/στη Λ.Σ. Κοτσυφό Ιωάννη διότι πρώτες πρωινές ώρες σήμερα υπήρξε καίρια , η άμεση παρέμβαση του για να αποφύγουμε τα χειρότερα , σε ένα απίστευτο τροχαίο που έγινε 100 μετρα απόσταση απο το κτίριο του Α΄ Λ/Τ . Πιο συγκεκριμένα κατα τις 02:00 σήμερα , έπεσε απο το δρόμο ταχείας κυκλοφορίας , στη γέφυρα της Παντάνασσας , σε γκρεμό ύψους περίπου 15 μέτρων , αυτοκίνητο με έναν επιβαίνων , απόσταση απο το κτίριο του τμήματος μας περιπου 100 μέτρα . Άμεσα ακούγοντας το θόρυβο , προσέτρεξε στο χώρο του τροχαίου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό και να ξεκινήσει μόνος του προσπάθεια απεγκλωβισμού ενός ατόμου . Ταυτόχρονα καθοδήγησε και λοιπές δυνάμεις , Τροχαία , ΕΚΑΒ, Π.Υ. να προσέλθουν στο συγκεκριμενο χώρο και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες με συνέπεια να απεγκλωβίσουν ένα άτομο . Πάντα άξιος ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΟΤΣΥΦΕ ΙΩΑΝΝΗ να προσφέρεις τις πολύτιμες Υπηρεσίες σου στην Κοινωνία και στον συνάνθρωπο μας”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook