Υπάλληλος αεροπορικής εταιρείας ζήτησε από επιβάτη να αποδείξει ότι το πρόσθετο μέλος του είναι… 

Τα περίεργα περιστατικά που συμβαίνουν μέσα σε αεροπλάνα αλλά και οι παράξενες πολιτικές των αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως έχουν φέρει στο φως της δημοσιότητας περιπτώσεις όπου υπάλληλοι ζητούν από επιβάτες ακόμα και να αποδείξουν ότι μπορούν να… περπατήσουν.

Αυτή είναι η περίπτωση του 31χρονου designer, Τιμ Σίγουορντ, ο οποίος σε ηλικία 11 ετών έχασε το πόδι του εξαιτίας μίας επιθετικής μορφής καρκίνου. Δεν το έβαλε κάτω ωστόσο, βάζοντας ένα προσθετικό μέλος και μάλιστα ήταν και επαγγελματίας skater για αρκετά χρόνια.

Ο Σίγουορντ θα πετούσε με αεροπλάνο της Asiana Airlines, από το Πεκίνο προς τη Σεούλ, έχοντας πληρώσει μάλιστα και παραπάνω χρήματα για να εξασφαλίσει μία θέση κοντά στην έξοδο κινδύνου. Ένα μέλος του πληρώματος τον πλησίασε και του ζήτησε να μετακινηθεί καθώς, όπως του ανέφερε, «σε αυτή τη θέση πρέπει να κάτσει κάποιος ο οποίος θα είναι ικανός να ανοίξει την έξοδο κινδύνου σε περίπτωση ατυχήματος».

Ο 31χρονος κινηματογράφησε όλο τον διάλογο με τον άνθρωπο της εταιρείας, δηλώνοντας μάλιστα με έντονο τρόπο την έκπληξή του για αυτό που υπονοούσε.

«Εν ολίγοις μου ζητάτε να αποδείξω ότι μπορώ να περπατήσω ή να σταθώ», αποκρίνεται ο Σίγουορντ με τον υπάλληλο να αναφέρει: «Δεν μπορώ να αποδείξω ότι περπατάτε, εκτός αν σηκωθείτε και… πηδήξετε ή τρέξετε για να σας δω».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail…

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook