Το γνωστό μοντέλο είχε κόντρες με τον μισθοφόρο και τον Μάριο

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι επίσημα και δημόσια το «κόκκινο πανί» για τους Μαχητές.  Η ήττα στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor πείραξε πάρα πολύ τους Μαχητές, οι οποίοι έριξαν το φταίξιμο στον Γιάννη Σπαλιάρα.

Το γνωστό μοντέλο είχε μια αψιμαχία στην αρχή με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον οποίο και έβρισε, καθώς δεν του άρεσε που του φώναζε στον τελικό στόχο.

Το θέμα με τον Σπαλιάρα και οι επιδόσεις του στα αγωνίσματα είναι αυτό προκαλεί μία εστία έντασης στο παιχνίδι και αφορά σε αυτή τη φάση κυρίως τους Μαχητές.

Ο Αναγνωστόπουλος, χθες θέλησε να δώσει οδηγίες στον Σπαλιάρα για το παζλ που είχε ο αγώνας και ακολούθησε η ένταση. Μόλις έληξε ο αγώνας, ο Μισθοφόρος μίλησε στον Σπαλιάρα και του είπε «στο είπα πώς να το κάνεις». Έξαλλος ο Σπαλιάρας άρχισε να τον… βρίζει.

Μόλις τέλειωσε το παιχνίδι, το οποίο οι Διάσημοι κέρδισαν άνετα με 10-7 και ο Τανιμανίδης ρώτησε τι γίνεται, ο Μισθοφόρος έριξε την πρώτη βολή. «Να προσέχουμε τι λέμε. Να βουτάμε το μπισκότο μέσα στο γάλα πρώτα» είπε…

Όταν οι Μαχητές αποσύρθηκαν στην καλύβα τους, ξέσπασε θύελλα. Το χορό των επικρίσεων στον Σπαλιάρα τον έσυρε ο Μάριος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Σπαλιάρα «δημόσιο υπάλληλο», που δεν καταλαβαίνει και δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Survivor. Ο

Ο Βασάλος έδειχνε να συμμερίζεται τις απόψεις του, ενώ ο μισθοφόρος παρενέβη και έστειλε αμέσως το σήμα: «Εμείς οι τέσσερις έχουμε μάθει αλλιώς» τόνισε, ξεχωρίζοντας αμέσως τον Σπαλιάρα από όλα τα παλιά μέλη της ομάδας.

Ψύχραιμος ο Μισθοφόρος εξέφρασε τη δυσφορία του για τη συμπεριφορά του Σπαλιάρα και δεν συγκινήθηκε από τα όσα διευκρίνισε ο τελευταίος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος και εξήγησε ότι ξέσπασε γιατί ο Μισθοφόρος του είπε σωστά πράγματα, αλλά με λάθος τρόπο.

Αργότερα ο μισθοφόρος τον είπε ηλικιωμένο, που προσφέρει τα λιγότερα και όλοι κάνουν υπομονή μαζί του.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook