Την Τετάρτη 24 Μαΐου

Λόγω μη απαρτίας στη σημερινή συνεδρίαση, η δημοτική κοινότητα Ιεράπετρας θα συνεδριάσει στις 24/05/2017 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 14:30, στη μικρή αίθουσα συνεδριάσεων δίπλα στην αίθουσα θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη» στον 1ο όροφο (Δημοκρατίας 31) με θέματα:

Προέγκριση Ίδρυσης Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ» της κ. Γαρεφαλιάς Μυτιληναίου που βρίσκεται  εντός του οικισμού  Γρα Λυγιάς.

Προέγκριση Ίδρυσης Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ – ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» του κ. Ιωσήφ Πατεράκη,  που βρίσκεται εντός του οικισμού Κεντριού

 Έκφραση γνώμης σε αίτηση της κ. Ελένης Βλάσση, για παραχώρηση χρήσης της αίθουσας και του εξωτερικού χώρου της πλατείας Τζαμί για εκδηλώσεις και προβολές του 4ου διεθνούς φεστιβάλ Ιεράπετρας

Έκφραση γνώμης σε αίτηση της κ. Ελένης Βλάσση, για παραχώρηση χρήσης  του εξωτερικού χώρου του Ενετικού Κάστρου  για εκδηλώσεις και προβολές του 4ου διεθνούς φεστιβάλ Ιεράπετρας.

Έκφραση γνώμης σε αίτηση του ΝΠΔΔ “ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ”, για παραχώρηση χρήσης της  πλατείας Τζαμί για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις “ΚΥΡΒΕΙΑ 2017”

Εξέταση αίτησης της κ. Τασούλας ΚαλαΙτζάκη – Κουφάκη για τοποθέτηση φωτιστικού σώματος στη Βαϊνιά 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook