Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν χθες στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Αντζελες όπου η οικογένεια Τζάκσον συμμετείχε σε τελετή δωρεάς δεκατριών έργων τέχνης του διάσημου τραγουδιστή.

Την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον, που έχουν μεγαλώσει πολύ, ενώ σχολιάστηκε το θλιμμένο ύφος του μικρότερου, του Μπλάνκετ, που δεν χαμογέλασε ούτε μια στιγμή…

Σύμφωνα με την Espresso, η 14χρονη Πρινς, ο 13χρονος Πάρις και ο 9χρονος Μπλάνκετ έφτασαν στο νοσοκομείο μαζί με τη θεία τους Λατόγια και τη γιαγιά τους Κάθριν. Και τα τρία παιδιά του «βασιλιά της ποπ» έχουν γράψει διάφορα μηνύματα αγάπης πάνω στα έργα τέχνης που φέρουν την υπογραφή του αείμνηστου τραγουδιστή.

Ο Μπλάνκετ σε ένα από αυτά έγραψε: «Η τέχνη του πατέρα μου κάνει πάντα τον κόσμο χαρούμενο. Σ’ αγαπώ, μπαμπά».

\"Michael

Μπορεί κάποτε τα πρόσωπά τους να φυλάσσονταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας του υπερπροστατευτικού πατέρα τους, κατά τη διάρκεια της τελευτής αυτής όμως τουλάχιστον τα μεγαλύτερα παιδιά του, Πρινς και Πάρις, έδειχναν ιδιαίτερα άνετα μπροστά στις κάμερες, ενώ τα ΜΜΕ δεν σταματούσαν να τους φωτογραφίζουν.

\"null\"

Τα παιδιά, ωστόσο, δεν μίλησαν στην τελετή. Το καθήκον αυτό είχε η θεία τους Λατόγια, που είπε μεταξύ άλλων πως αν ο αδερφός της ζούσε σήμερα, θα ήταν ενθουσιασμένος με την ιδέα των έργων του σε ένα νοσοκομείο όπου θα δίνουν χαρά σε άρρωστα παιδιά. «Συχνά ονειρευόταν μια δική του έκθεση», δήλωσε η 55χρονη τραγουδίστρια.

Τα σχέδια -εκκεντρικά και αισιόδοξα- δώρισε στο νοσοκομείο ο καλλιτέχνης και πρώην συνεργάτης του Μάικλ Τζάκσον, Μπρετ Λίβινγκστοουν-Στρονγκ. Μεταξύ αυτών, είναι ένα σχέδιο του Μίκυ Μάους αλλά και ένα σκίτσο του αγαπημένου ήρωα του Τζάκσον από τη Χώρα του Ποτέ, Πίτερ Παν.

Πάντως, οι δυσφημιστικές αποκαλύψεις γύρω από τη ζωή του σταρ δεν έχουν καταλαγιάσει ούτε τώρα, δύο χρόνια μετά τον θάνατό του. Πρόσφατα ο φυλακισμένος ιδιωτικός ντέντεκτιβ Αντονι Πελικάνο, που ειδικευόταν στις παρακολουθήσεις με κοριούς, δήλωσε ότι ο πασίγνωστος καλλιτέχνης έκανε πολύ χειρότερα πράγματα από το να παρενοχλεί αγόρια. Ωστόσο δεν διευκρίνισε ποτέ ποιά είναι αυτά.


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook