Τι λέει ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Παναγιώτη Νάνου

Σοκάρει η δήλωση του διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Παναγιώτη Νάνου για τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι δράστες της κλοπής ιατροτεχνολογικού μηχανισμού από την γαστρεντερολογική κλινική το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Η πόρτα όντως δεν ήταν παραβιασμένη» απάντησε ο κ. Νάνος σε σχετική ερώτηση του onlarissa.gr, για να προσθέσει: «Προφανώς είχαν αντικλείδι. Δεν πήγαν τυχαία. Ήταν οργανωμένο έγκλημα. Δεν έγινε με βίαιο τρόπο η παραβίαση της πόρτας».

Υπενθυμίζεται πως από το Γαστρεντερολογικό Εξωτερικό Ιατρείο της Πανεπιστημιακής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας εκλάπησαν δύο γαστροσκόπια και δύο κολονοσκόπια. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης, τα δύο ήταν λειτουργικά και τα άλλα ήταν σε διαδικασία επισκευής.

Η αξία των κλεμμένων ανέρχεται περίπου στις 15.000 ευρώ και αυτό λόγω παλαιότητας, ενώ για να τα αντικαταστήσει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με καινούρια θα απαιτηθούν περίπου 80.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως στο χώρο βρέθηκαν χθες άνδρες της σήμανσης αναζητώντας αποτυπώματα ή άλλα ίχνη που θα τους βοηθήσουν να εντοπίσουν τους δράστες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook