Μία σημαντική παρουσία στο “FC Platanias Goalkeeper Camp” γνωστοποίησε ο Πλατανιάς, αφού ανάμεσα στους ομιλητές του καμπ θα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 2004 στην Πορτογαλία, Φάνης Κατεργιαννάκης.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, του Ολυμπιακού, που ξεκίνησε από τον Εθνικό Πυλαίας και έπαιξε ακόμα σε Κάλιαρι, Σεβίλη, Ηρακλή και Καβάλα, θα είναι ένας εκ των ομιλητών στο θεωρητικό κομμάτι του καμπ, ενώ θα συμμετάσχει και σε προπονήσεις των αθλητών.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

Με τιμή ανακοινώνουμε ότι στο FC Platanias Goalkeeper Camp θα συμμετάσχει ο κ.Φάνης Κατεργιανάκης, προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής Ελλάδας. Ο κ.Κατεργιανάκης θα είναι ένας εκ των ομιλητών στο θεωρητικό κομμάτι του καμπ ενώ θα συμμετάσχει και σε προπονήσεις των αθλητών.

Ο Φάνης Κατεργιαννάκης, γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου του 1974 στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Εθνικό Πυλαίας. Το 1994 πήρε μεταγραφή για τον Άρη όπου αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2002, όταν και μεταπήδησε στον Ολυμπιακό. Μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος συνέχισε την καριέρα του στην ιταλική Κάλιαρι και τη διετία 2005-07 αγωνίστηκε στον Ηρακλή. Τον Αύγουστο του 2008 υπέγραψε συμβόλαιο με την Καβάλα, με τα χρώματα της οποίας αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2011.

Το ντεμπούτο του με την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1999, στον φιλικό αγώνα εναντίον της Βουλγαρίας (1-0), που διεξήχθη στην Κοζάνη, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Δανιήλ.

Με τη γαλανόλευκη φανέλα τελευταία φορά αγωνίστηκε το 2001, μετρώντας συνολικά έξι συμμετοχές, ωστόσο τρία χρόνια αργότερα κλήθηκε ξανά από τον Ότο Ρεχάγκελ και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Euro, στην Πορτογαλία το 2004.

Υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές για το «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017», που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 25 Ιουνίου 2017 στο Μάλεμε, έχουν ήδη ξεκινήσει και όσοι τερματοφύλακες ενδιαφέρονται μπορούν να κλείσουν θέση μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected] και στον υπεύθυνο προπονητή του camp κ. Γιώργο Μπερνεάνου.

Για την συμμετοχή είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν τα παρακάτω στοιχεία:
Επώνυμο:
Όνομα:
Hλικία:
Κινητό:
Email:
Ημερομηνία γέννησης:
Σωματείο:
Μέγεθος μπλούζας:

Επίσης για πληροφορίες ή εγγραφή στο «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017» μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6993-429962.

Η συμμετοχή στο «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017» είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, ενώ οι συμμετέχοντες εκτός Χανίων οφείλουν να φροντίσουν εγκαίρως οι ίδιοι για την μετάβασή τους, καθώς και τη διαμονή τους.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook