Τρεις ακόμα μεταγραφές ανακοίνωσε ο Α.Ο. Χανιά με ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην κατηγορία των «μικρών». Οι Γιάννης Βαρουξάκης, Κώστας Πάντος (φώτο 1) και Μιχάλης Μπακάκης (φώτο 2) είναι και επίσημα ποδοσφαιριστές των «μπλε».

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για Βαρουξάκη:

«H ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την απόκτηση του Χανιώτη μεσοαμυντικού Γιάννη Βαρουξακη. Ο ποδοσφαιριστής που έχει γεννηθεί το 1991 ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στα Χανιά για να ακολουθήσει στην συνέχεια πορεία σε ομάδες του βορρά. Πέρυσι κατά το β εξάμηνο ήταν παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς που πηρε την άνοδο για την Γ Εθνική».

Για Πάντο:

«H ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την απόκτηση για τρία χρόνια του νεαρού τερματοφύλακα Κώστα Πάντου. Ο Πάντος που γεννήθηκε στις 4-1- 1993 ήταν ο βασικός τερματοφύλακας των ομάδων Κ 17 και Κ 20 του Ολυμπιακού έχοντας κατακτήσει με την πρωην ομάδα του τίτλους στην κατηγορία όπου αγωνιζόταν. Το καλοκαίρι δοκιμάστηκε σε ομάδες της Γερμανίας έχοντας αφήσει άριστες εντυπώσεις ωστόσο δεν προχώρησε η μετεγγραφή του καθώς οι ομάδες αυτές είχαν συμπληρώσει το ρόστερ τους».

Για Μπακάκη:

«H ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του νεαρού διεθνή με την εθνική ομάδα των νέων ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Μπακάκη. Ο Μπακάκης που αγωνίζεται ως δεξιός μέσος έχει γεννηθεί στις 18 – 3- 1991 και έχει αγωνιστεί με τα χρωματα του Παναιτωλικου στην Γ και Β εθνική. Η απόκτηση του αποτελεί ένα ακόμα χειροπιαστό δείγμα της προσπάθειας που καταβάλλεται ώστε η αντιπροσωπευτική μας ομάδα να αποτελέσει ένα ποδοσφαιρικό σύνολο που θα παρουσιάζει θέαμα και αποτελεσματικότητα , αντάξια των προσδοκιών των πολυπληθών φίλων της».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook