Το πρωί της Τρίτης επέστρεψε στα Χανιά μετά το ταξίδι στο Αίγιο για το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο ο Κισσαμικός, ο οποίος στρέφει την προσοχή του στο σημαντικό εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα.

Η προπόνηση της Τρίτης έγινε χωρίς τον Σπύρο Μπαξεβάνο, που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της επιμόρφωσής του για το UEFA PRO.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Έπειτα από το ταξίδι στο Αίγιο η αποστολή του Κισσαμικού επέστρεψε στα Χανιά το πρωί της Τρίτης με το F/B ΕΛΥΡΟΣ της ΑΝΕΚ LINES.

Το πρόγραμμα για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με τον Παναιγιάλειο περιλάμβανε αποκατάσταση, ενώ για τους υπόλοιπους είχε ζέσταμα, παιχνίδια κατοχής και δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ψιάνος, ενώ η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Σπύρου Μπαξεβάνου, Τάκη Τσακαλίδη και Γιώργου Τουλουπάκη.

Ο προπονητής της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα στο Αίγιο αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τη Δευτέρα (22/05) και την Τρίτη (23/05) τα εργαστήρια του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των Κανονισμών και του Convention για την επιμόρφωση των προπονητών ανώτερης κατηγορίας διπλώματος προπονητικής.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook