Η κατάσταση μυρίζει… μπαρούτι στον Άγιο Δομίνικο

Χαμός έγινε χθες στο Survivor, μετά την απίστευτη τροπή που πήρε το παιχνίδι. Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Ντάνος που έκανε μια παρατυπία στο αγώνισμα, ο μισθοφόρος που αντέδρασε και στη συνέχεια ενεπλάκησαν και άλλοι παίκτες…

Η κατάσταση μυρίζει… μπαρούτι στον Άγιο Δομίνικο και όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στο χειρότερο σημείο.

Οι Διάσημοι κέρδισαν αρχικά, όμως οι Μαχητές έκαναν ένσταση γιατί ο Αγγελόπουλος δεν πάτησε ως όφειλε με βάση τον κανονισμό σε ένα σημείο. Έτσι ο τελευταίος καθοριστικός αγώνας (το σκορ ήταν 9-9)  επαναλήφθηκε κατά ένα μέρος, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν τελικά οι Μαχητές.

Οι Διάσημοι αντέδρασαν έντονα και έγινε χαμός. Αντηλλάγησαν βαριές κουβέντες και κανείς δεν μπορούσε να ηρεμήσει τους παίκτες.

Μάλιστα ούτε κουβέντα δεν αντάλλαξαν όταν κάθονταν δίπλα στον Σάκη Ρουβά και υποδέχθηκαν τον καλλιτέχνη χωριστά!

Στον τελευταίο αγώνα με το σκορ ισόπαλο 9-9, μπήκαν στο στίβο η Ευρυδίκη και η Σάρα που θα έτρεχαν και στη συνέχεια Μάριος και Αγγελόπουλος για να αναμετρηθούν.

Σάρα και Ευρυδίκη έφτασαν σχεδόν μαζί για να παραδώσουν τη «σκυτάλη» στους άνδρες .

Ο Αγγελόπουλος πήγε σχεδόν μαζί με το Μάριο στις βολές, ήταν εξαιρετικά εύστοχος και νίκησε, βάζοντας γρήγορα τρία μπαλάκια.

Με τους Διάσημους να πανηγυρίζουν το έπαθλο, ο Αναγνωστόπουλος έκανε την κίνησή του και έβαλε μπουρλότο…

Επισήμανε ότι ο Αγγελόπουλος παρέβη έναν κανονισμό του παιχνιδιού. Δεν πάτησε στο ξύλο κατεβαίνοντας από το ζιπ λαιν.

Στην παρέμβασή του ο μισθοφόρος έχει δίκιο, όμως με δεδομένο ότι ο Αγγελόπουλος νίκησε με διαφορά τον Μάριο στις βολές, το συμπέρασμα ήταν ότι η παρατυπία αυτή δεν επηρέασε τελικά την έκβαση του αγώνα. Μάλιστα αυτό το παραδέχθηκαν και οι Μαχητές.

Ο Αναγνωστόπουλος ήταν τυπικά σωστός και η παραγωγή έκανε δεκτή την ένταση.

Ακόμα και ο Μάριος παραδέχθηκε ότι διαφώνησε με την επανάληψη του τελευταίου κομματικού του κρίσιμου αγώνα, αλλά πειθάρχησε στην άποψη της πλειοψηφίας.

Ο Μπο από την άλλη άρχισε να μιλά για «καραγκιόζηδες», χαρακτηρίζοντας το σκηνικό «γελοίο».

Ο Μισθοφόρος όμως ήταν ανένδοτος.

Ο αγώνας επαναλήφθηκε και ο Μάριος νίκησε αυτή τη φορά έναν εκνευρισμένο Αγγελόπουλο. Ήταν φανερό ότι ο μισθοφόρος είχε φέρει τον Αγγελόπουλο εκεί που ήθελε…

Στην τελετή του επάθλου οι Διάσημοι αρνήθηκαν να χειροκροτήσουν τους Μαχητές και η ένταση κλιμακώθηκε. Ο Μάριος προσπάθησε να δικαιολογήσει την ένσταση αλλά ανεπιτυχώς…

Η Ευρυδίκη είπε ειρωνικά «μπράβο στα παιδιά» και ο Ντάνος αρχικά είπε: «Δεν θέλω να πω τίποτα, ευχαριστώ». Όταν όμως ο Μισθοφόρος ισχυρίστηκε ότι θα κέρδιζε τον αγώνα με τον Κοκκινάκη αν έκανε την παρατυπία του Αγγελόπουλου εξερράγη. «Ντροπή σου» φώναξε, με τον Αναγνωστόπουλο να απαντά «λες ψέματα» και να ισχυρίζεται ουσιαστικά ότι ο αντίπαλος έκλεψε! «Κλέβω; Έβαλα τρεις μπάλες και ο Μάριος καμία» ανταπάντησε εκείνος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook