Τρια άτομα συνελήφθησαν στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα, σε μη νόμιμη αλλοδαπή και πλαστογραφία.

Χθες στον Κρατικό Αερολιμένα Ηράκλειου «Ν. Καζαντζάκης», συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ένας 63χρονος Έλληνας και μια 21χρονη αλλοδαπή.

Συγκεκριμένα ο 63χρονος προσήλθε στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου  συνοδεύοντας την 21χρονη, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδο της από τη χώρα, με προορισμό το Βερολίνο Γερμανίας.

Και οι δύο συνελήφθησαν και τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Επίσης χθες συνελήφθη μια 27χρονη αλλοδαπή, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων, όταν επιχείρησε, να ταξιδέψει  με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για  Βέλγιο

Η 27χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, καθώς σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο επέδειξε  στους αστυνομικούς, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να αναχωρήσει  από τη χώρα με προορισμό το Βέλγιο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Η συλληφθείσα  με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί,  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Χανίων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook