GREEK BUSINESS CHAMPION αναδείχτηκε η COSMOTE e-Value στο πλαίσιο του θεσμού «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας». 

Με τη διάκριση αυτή, η εταιρεία επιβραβεύεται για την ανάπτυξη που παρουσιάζει παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, καθώς τη διετία 2013-15 πέτυχε αύξηση του κύκλου εργασιών και των κερδών προ φόρων. 

«Στην COSMOTE e-Value, με 5.000 καταρτισμένα στελέχη στην 1η γραμμή, μιλάμε καθημερινά στην καρδιά του πελάτη. Γι αυτό, παρά το δύσκολο περιβάλλον, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, δημιουργώντας διαρκώς νέες θέσεις εργασίας. Στόχος μας είναι να βρίσκουμε συνεχώς νέους, αποτελεσματικούς και διαδραστικούς τρόπους επικοινωνίας με τον πελάτη, ώστε να προσφέρουμε σε κάθε έναν ξεχωριστά μία μοναδική εμπειρία, σε κάθε επαφή μαζί μας», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της COSMOTE e-Value, κ. Αμβρόσιος Κάρδαρης.

Η εκδήλωση για τους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» διοργανώθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά από την Direction Business Network και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και οι βραβεύσεις βασίζονται στους δημοσιευμένους ισολογισμούς 2015 που παρουσιάζονται στην ετήσια έκδοση «Οι ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας». 

Η COSMOTE e-Value, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Contact Center πάνω από 18 χρόνια, ενώ από το 2014 έχει ιδρύσει την e-Value International στη Ρουμανία. Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Ξάνθη, άρτια τεχνολογική υποδομή και πάνω από 5.000 καταρτισμένα στελέχη, προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook