Απίστευτη υπόθεση για ένα κοριτσάκι 13 χρόνων που ο θείος της φέρεται να ασελγούσε από τον Νοέμβριο του ’14 μέχρι το ’16 -Ο  πατέρας της άτυχης μικρής είχε πεθάνει, αλλά η μητέρα της κρατούσε το πτώμα του στο σπίτι τους στα Τρίκαλα.

Ο 66χρονος φέρεται ότι ξεκίνησε να θωπεύει και να φιλάει το κορίτσι στον ανελκυστήρα της πολυκατοικίας τους, αλλά την παρέσυρε επανειλημμένα στο διαμέρισμά του, την παρότρυνε να γδυθεί και αυτοϊκανοποιούνταν μπροστά της

Απορρίφθηκαν όλα τα ελαφρυντικά για τον 66χρονο συνταξιούχο οικοδόμο και πατέρα δυο παιδιών, ο οποίος ασελγούσε από το Νοέμβριο του 2014 ως το Μάιο του 2016 σε ένα κοριτσάκι μόλις 13 χρόνων. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά την διαπίστωση ότι ο πατέρας της άτυχης μικρής είχε πεθάνει, αλλά η μητέρα της κρατούσε το πτώμα του στο σπίτι τους στα Τρίκαλα.

Όταν οι γείτονες διαμαρτυρήθηκαν για έντονη δυσοσμία από το σπίτι τους, παρενέβη η Ασφάλεια και διαπίστωσε ότι τα δυο κοριτσάκια της οικογένειας ηλικίας 11 και 13 χρόνων ήταν υποχρεωμένα να ζουν επί δυο μήνες δίπλα στην αποσυντεθειμένη σορό του 75χρονου εκπαιδευτικού. Τα παιδιά εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο και τότε, εκτός από τα ψυχολογικά προβλήματα της 53χρονης μητέρας τους, ήρθε στο φως το μαρτύριο που βίωνε η 13χρονη μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου στα χέρια του γείτονά τους.

Ο 66χρονος φέρεται ότι ξεκίνησε να θωπεύει και να φιλάει το κορίτσι στον ανελκυστήρα της πολυκατοικίας τους, αλλά την παρέσυρε επανειλημμένα στο διαμέρισμά του, την παρότρυνε να γδυθεί και αυτοϊκανοποιούνταν μπροστά της. Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν ήταν για αποπλάνηση ανήλικου παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και παιδιού που συμπλήρωσε τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση με την ενέργεια ασελγών πράξεων, εξώθηση και παράσυρση ανηλίκου να γίνει μάρτυρας γενετήσιας πράξης κατ’ εξακολούθηση.

Το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Βόλου έκανε αποδεκτή την πρόταση της εισαγγελέως και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών και φυλάκισης δύο χρόνων και πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, χωρίς να δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του. Μετά την καταδίκη του, ο 66χρονος επέστρεψε στις φυλακές Γρεβενών όπου ήταν προφυλακισμένος. Το 13χρονο κορίτσι ζει με τη θεία του που ανέλαβε την κηδεμονία της, ενώ η μικρότερη αδελφή της φιλοξενείται σε ορφανοτροφείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook