Τους Γιάννη Ξυλούρη και Φώτη Γιαννενάκη για τη σημαντική βοήθειά τους στην εξόφληση των οφειλών προς τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας Αμπατζίδη και Τριανταφυλλίδη, που σημαίνει και την επιστροφή των 6 βαθμών ευχαρίστησε ο ΑΟ Χανιά.

Παράλληλα στην ανακοίνωση του ΑΟΧ αναφέρεται ότι η “μετακόμιση” της ομάδας στην Αθήνα για τις επόμενες δύο εβδομάδες, όπου υπάρχουν τα ματς με Τρίκαλα και Απόλλωνα, έγινε για οικονομικούς και διαδικαστικούς λόγους, αφού λόγω της μεγάλης τουριστικής κίνησης στα Χανιά δεν υπάρχει δυνατότητα καταλυμάτων για τους παίκτες!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

Παρ ότι η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ πρόσφατα είχε ανακοινώσει ότι είχε οικονομική αδυναμία να πληρώσει τις τελεσίδικες προσφυγές των ποδοσφαιριστών ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι κόντρα σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες σεβόμενοι την ιστορία της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, καταφέραμε να σταθούμε για ακόμη μια φορά συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, αποφεύγοντας έτσι ακόμα έναν σκόπελο στη πορεία της ομάδας που θα είχε σαν συνέπεια τον υποβιβασμό της.

Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δυο ανθρώπους που βοήθησαν στην προσπάθεια μας αυτή τον κ. Ι. Ξυλούρη και τον κ. Φ. Γιαννενάκη.

Θα θέλαμε επίσης να σας γνωστοποιήσουμε ότι η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ για καθαρά οικονομικούς και διαδικαστικούς λόγους θα μετακομίσει για δύο εβδομάδες στην Αθήνα για την προετοιμασία της για τα προσεχή εκτός έδρας παιχνίδια της. (Λόγω μεγάλης τουριστικής κίνησης στο νησί δεν υπάρχει δυνατότητα εύρεσης καταλυμάτων για την ομάδα)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook