“Αξιοποιούμε την περιουσία του Δήμου μας, δίνοντας έμφαση στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις”

“Ως δημοτική αρχή αξιοποιούμε τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου μας, δίνοντας έμφαση σε εκείνα, που αφορούν πολλούς συνδημότες μας και κυρίως τη νέα γενιά, όπως οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας. Δώσαμε προτεραιότητα στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, προχωρώντας σε εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης, μεταμορφώνοντας στην κυριολεξία αυτή τη μεγάλη και σημαντική αθλητική εγκατάσταση”, τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, σε δηλώσεις του, σήμερα, Τετάρτη 24/5/017, από τους ανακαινισμένους χώρους του Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας. Τον κ. Βάμβουκα συνόδευαν στην επίσκεψή του στις αθλητικές εγκαταστάσεις οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού – Παιδείας και Τεχνικών Υπηρεσιών, Νίκος Βλαζάκης, και Γιώργος Ξανθουδάκης, αντίστοιχα, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου. 

Όπως γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Χανίων οι εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης εκτελέστηκαν κατά το προηγούμενο διάστημα από τα συνεργεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, με τη συνδρομή του προσωπικού κοινωφελούς εργασίας, προσθέτοντας ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό και σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, που είναι εγκαταλειμμένες εδώ και χρόνια και χρήζουν επισκευών και συντήρησης.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας ο κ. Βάμβουκας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους Προέδρους των Σωματείων, που δραστηριοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και με τοπικούς συμβούλους, οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τις εργασίες των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου στις εγκαταστάσεις. 

Σημειώνεται ότι τις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου χρησιμοποιούν δεκάδες συμπολίτες μας καθημερινά, συμμετέχοντας στα Τμήματα Γυμναστικής του Δήμου μας, καθώς και αθλητικά σωματεία, που προάγουν τον αθλητισμό και συγκεκριμένα την εκμάθηση: κωπηλασίας, ιστιοπλοΐας, κανόε – καγιάκ, τένις, τάε κβον ντο. Μάλιστα, στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας θα πραγματοποιηθεί και φέτος καλοκαιρινό πρόγραμμα ολοήμερης απασχόλησης παιδιών. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook