Οι εξελίξεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση την προσεχή διετία. Φορολογικό – Ασφαλιστικό – Οδηγία IDD – Δίκτυα Διαμεσολάβησης

Το εξοντωτικό φορολογικό σύστημα, οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές και οι Ευρωπαϊκές οδηγίες που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα δραστηριοποιούνται τα επόμενα χρόνια οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές αποτελούν τα κεντρικά θέματα της 20ης ημερίδας που διοργανώνει το insuranceforum.gr και η InsuranceInnovation την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς αλλά και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις που επηρεάζουν το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Με νέο σχεδιασμό και με νέα επίκαιρη θεματολογία θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και τις προοπτικές που παρουσιάζονται.

Τα θέματα των τριών ενοτήτων θα είναι τα εξής:

1.Οδηγία IDD. Οι αλλαγές που επέρχονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, με ομιλήτρια την κα. Μυρτώ Χαμπάκη, Senior Manager Risk Management Services CROWE SOL Consulting.

2.Ο Ρόλος και η Ευθύνη των Οργανωμένων Πανελλαδικών Δικτύων. Η συμβολή τους στην διαμόρφωση της αγοράς και του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, με ομιλητή τον κ. Νίκο Κλήμη, Οικονομολόγο.

3.Φορολογία και Ασφαλιστικές Εισφορές στην Πράξη. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, με ομιλητή τον κ. Τηλέμαχο Μαλγαρινό, Οικονομικό Σύμβουλο.

Ο σκοπός της Ημερίδας είναι διπλός, αφενός η σε βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και η ελεύθερη δημόσια συζήτηση για το μέλλον του επαγγέλματος και αφετέρου η εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.

Οι Ημερίδες του insuranceforum.gr αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της ημερίδας

 

Χορηγοί Ημερίδας

Ασφαλιστικές εταιρείες: ARAG, INTERLIFEΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Μεσιτικέςεταιρείες:KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY COVERHOLDER AT LLOYDS

Εταιρείες επισκευής κρυστάλλων οχημάτων: GLASSDRIVE

Συμβουλευτικές εταιρείες: CROWESOLCONSULTING

Υποστηρικτές: MINOANINSURANCE, INSUREDCLOUDBROKERS, BBROKERS, DEAL, DELTAI.KTEO, ΔΑΦΕΡΜΟΣΣΠΥΡΟΣΒΑΦΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των παρακάτω φορέων

Επιμελητήριο Ηρακλείου

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Ο.Α.Δ)

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α)

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook