Η Football League με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησε και επίσημα ότι ο ΑΟ Χανιά τακτοποίησε τις οφειλές του προς τους ποδοσφαιριστές Αμπατζίδη και Τριανταφυλλίδη, με αποτέλεσμα να του επιστραφούν οι έξι βαθμοί.

Η ανακοίνωση της Football League αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις ( 3 ) βαθμοί στην ΠΑΕ XANIA AO, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 16-05-2017 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 56/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω πληρωμής του δικαιούχου ποδοσφαιριστή AΜΠΑΤΖΙΔΗ ΧΑΡΗ, και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ.

Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις ( 3 ) βαθμοί στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 16-05-2017 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 57/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω της πλήρους και ολοσχερής εξόφλησης του δικαιούχου ποδοσφαιριστή ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook