Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών η μητέρα του γγ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, Ευσταθία.

Η Ευσταθία Κουτσούμπα γεννήθηκε το 1932 στο χωριό Βελεσσιώτες του νομού Φθιώτιδας. Παντρεύτηκε τον Αποστόλη Κουτσούμπα το 1954 και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τη Ντίνα.

Ο ένας αδελφός της Θωμάς Πανάρας εκτελέστηκε το 1949 από το Έκτακτο Στρατοδικείο στην Ξηριώτισσα Λαμίας, ως μέλος του ΚΚΕ.

Η Ευσταθία, σταθερός οπαδός του κόμματος όλα τα χρόνια, ακολούθησε την αγωνιστική πορεία του συντρόφου της Αποστόλη, μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά τον Ιούλιο του 1991. Συνέχισε να αγωνίζεται στο πλευρό της ΚΟ Φθιώτιδας, με σύντροφό της τον «Ριζοσπάστη». Μέχρι τον θάνατό της είχε την έγνοια της πορείας του κόμματος και των αγώνων του λαού μας αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Εκτός από τα παιδιά της, Δημήτρη και Ντίνα, μεγάλωσε τα εγγόνια της, Βαγγέλη, Αποστόλη και Ευσταθία, ενώ είχε και τη χαρά να γνωρίσει και δύο δισέγγονα, τον Κωνσταντίνο και την Άννα.

Η κηδεία της θα γίνει από το νεκροταφείο της Ξηριώτισσας Λαμίας αύριο Πέμπτη 25 Μαϊου στις 15:00.

Τα θερμά της συλλυπητήρια στον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για την απώλεια της μητέρας του εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook