Επιστημονική Διημερίδα την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαΐου στην αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Καινοτομίας Δήμου Ηρακλείου , το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Α/θμιας Εκπαίδευσης  Κρήτης  και  οι Σχολικοί  Σύμβουλοι  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου διοργανώνουν την Επιστημονική Διημερίδα με θέμα  «Πρόληψη, Συνέργεια, Ενδυνάμωση της σχολικής κοινότητας».

Η Διημερίδα θα ξεκινήσει την Παρασκευή 26 (17:30 -21:00) και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 27 Μαΐου (09:30 – 15:00) στην αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. 

Η εκδήλωση απευθύνεται στη σχολική και την ευρύτερη κοινότητα και στοχεύει στην ενημέρωση  της  για τα σύγχρονα  δεδομένα στην προαγωγή και την εξέλιξη της γνώσης και της τεχνογνωσίας στο πεδίο της πρόληψης  και της προαγωγής  της θετικής υγείας του πληθυσμού.

Στοχεύει  επίσης στην ευαισθητοποίηση, την ενδυνάμωση, την κινητοποίηση και την ενεργοποίηση των συμμετεχόντων σε συστηματικές παρεμβάσεις πρόληψης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook