Επιστολή Χανιώτισσας επιχειρηματία στον Δήμαρχο Χανίων τα λέει “έξω απο τα δόντια”

Η επιστολή της κας Γεωργίας Μαρκουλάκη, έχει ως εξής:

“Κύριε Βάμβουκα το ομολογώ….σας ψήφισα…Γιατί είχα την ελπίδα ότι ένας νέος άνθρωπος χωρίς ιδιαίτερη εμπλοκή στην παλιά διευθαρμένη πολιτική σκηνή θα έφερνε ελπίδα κ φρέσκες ιδέες στην πόλη μας. 

Ωστόσο, κατά την θητεία σας θα ομολογήσω ότι η πόλη μας είναι πιο βρώμικη από ποτέ, η πόλη έχει γίνει ένα ατελείωτο πάρκινγκ με χιλιάδες παραβατικές συμπεριφορές κ την απόλυτη ασυδοσία σε όλο της το μεγαλείο. 

Θέλουμε μια καλύτερη πόλη για όλους, όχι σαν σκηνικό ταινίας στημένο μόνο για τους επισκέπτες κατα την θερινή σεζόν, αλλά όλο τον χρόνο για μας τους μόνιμους κατοίκους. 

Τα πεζοδρόμια είναι σε τραγική κατάσταση, καθημερινά πολίτες κ επισκέπτες τραυματίζονται.Το πλακόστρωτο του λιμανιού τραγικό, όπως και τα δημόσια ουρητήρια σε νευραλγικά σημεία της πόλης τα οποία θέλουν άμεσα αναβάθμιση. 

Θα μπορούσα να σας αριθμήσω πολλά, που όλα έχουν άμεση προτεραιότητα. 

Ωστόσο, το επιτελείο σας βλέπω ότι μανιωδώς προσπαθεί να εφαρμόσει τον νέο κανονισμό για τους κοινοχρηστους χωρίς να έχει πραγματικά οσφριστεί τις ανάγκες της πόλης…η στρατηγική σας είναι καταδικασμένη να αποτύχει…

Γιατί καταδικάζει αναρίθμητα καταστήματα σε οικονομικό μαρασμό, πολυάριθμες απολύσεις, και πραγματική ασυδοσία…

Γιατί κ. Δήμαρχε δεν έχετε καν τα μέσα για να επιβάλετε όσα ψηφίσατε. 

Ο κανονισμός είναι μια “φαντασίωση”  με μηδενική δυνατότητα εφαρμογής. Πέραν του ότι από τις διαδικαδίες δεν λάβατε ποτέ υπόψιν σας τους καταστηματάρχες των τουριστικών επιχειρήσεων με τους οποίους ποτέ δεν διαβουλευθήκατε. 

Η πόλη κ η κοινωνία μαραζώνει και εσείς με την πολιτική σας την σπρώχνετε πιο κάτω. Είπατε θα συγκρουστείτε με συμφέροντα, ωστόσο τελικά κάποιου συμφέροντα εξυπηρετείτε, αφού συγκεκριμένα σημεία χαίρουν ευνοικής μεταχείρισης. 

Να ζήσει η ευνοιοκρατεία κ ο νεποτισμός… Τα μόνα συμφέροντα με τα οποία συγκρούεστε είναι αυτά της μικρομεσαίας επιχείρισης κ του μισθωτού. 

Θλίβομαι και οργίζομαι γιατί είχα ελπίδες….Κύριε Βάμβουκα, το ομολογώ σας ψήφισα και το μετανοιώνω…”

Μαρκουλάκη Γεωργία
Επιχειρηματίας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook