Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο διάστημα ο Ερασιτέχνης ΑΟΧ, όπου ενημέρωσε για τη διαγραφή του από το Δ.Σ., δίνει μέσω γραπτής δήλωσης ο Αντώνης Βασιλομιχελάκης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Σχετικά με τις απορίες φίλων, μελών και οπαδών του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ για την διαγραφή μου εκ μέρους του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Α.Ο ΧΑΝΙΑ από τακτικό μέλος αυτού, έχω να επισημάνω τα εξής:

1) Η διαγραφή μου έγινε 12/5/2017, ένα μήνα πριν τη λήξη της θητείας του υπάρχοντος Δ.Σ. και μετά την αποστολή εξώδικου εκ μέρους μου 11/5/2017 με την οποία ζητούσα αναλυτική οικονομική κατάσταση (έσοδα-έξοδα) του ερασιτέχνη Α.Ο.Χ

2) Η διαγραφή μου εντάσσεται στην ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ κάθε καλοπροαίρετης φωνής που αγωνιά για την τύχη του ιστορικού σωματείου.

3) Η διαγραφή μου έγινε από μια ανύπαρκτη διοίκηση που διέλυσε της Ακαδημίες του Α.Ο.Χ. που ο πρόεδρος της έστειλε τον γιο του για να αγωνισθεί στην αντίπαλη ομάδα του ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ, που η περσινή αξιόμαχη ομάδα της Κ-19 έμεινε μόνο με 4 Χανιώτες ποδοσφαιριστές.

4) Η διαγραφή μου έγινε από μια Διοίκηση που το μόνο της μέλημα ήταν να εμπλέκεται στις διοικητικές εξελίξεις της Π.Α.Ε Α.Ο ΧΑΝΙΑ με αρνητικό τρόπο για το ιστορικό Σωματείο μας, ως μέτοχος-κάτοχος του 10% της ΠΑΕ, χωρίς να συμβάλει σε καθαρές λύσεις με διαφάνεια και εξυγίανση του μετοχικού και ιδιοκτησιακού καθεστώτος και διασφάλιση της πολυμετοχικότητας, όπως αυτή αποτυπώθηκε πολλές φορές με την οικονομική συνδρομή δεκάδων Χανιωτών στις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου, που ποτέ δεν πιστοποιήθηκαν.

Κατόπιν τούτου θεωρώ ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ την ΔΙΑΓΑΡΦΗ μου από την πιο ανύπαρκτη Διοίκηση, που παρουσιάστηκε ποτέ στην μακρόχρονη ιστορία του Α.Ο ΧΑΝΙΑ από το 1945 έως σήμερα.

ΧΑΝΙΑ 23/5/2017                                               Φιλικά

                                                                       Αντ. Βασιλομιχελάκης

                                                                Εκλεγμένο μέλος Δ.Σ από την

                                                                Γενική Συνέλευση του Α.Ο ΧΑΝΙΑ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook