Από 25 έως 31 Αυγούστους φέτος ο Αγροτικός Αύγουστος στην “Πλατεία 1866”

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο προγραμματίζουν να διοργανώσουν όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τον «Αγροτικό Αύγουστο 2017» από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου στην Πλατεία 1866.

Οι συμμετέχοντες (αυστηρά κρητικές επιχειρήσεις), που επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 7 Ιουνίου και ώρες από 08.00 έως 03.00 μ.μ. στο Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Χανίων. (Πληροφορίες: Κοτσιφάκη Μαρία, Δημαρχείο Χανίων – Κυδωνίας 23 – α΄όροφος– τηλέφωνο 2821341613).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μαζί με την αίτηση τους να υποβάλλουν:

α) την έναρξη επιτηδεύματος από τη ΔΟΥ, στην οποία θα αναφέρονται οι κωδικοί αριθμοί δραστηριότητας. (ισχύει για όλους).
β) την άδεια ποτοποιού από το Τμήμα Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του Τελωνείου Χανίων (ισχύει για τους παραγωγούς ρακόμελου ή άλλων παραδοσιακών ηδύποτων).
γ) την άδεια μικρού αποσταγματοποιού από το Τμήμα Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του Τελωνείου Χανίων (ισχύει για τους παραγωγούς τσικουδιάς).
δ) την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας μικρής τυποποιητικής μονάδας μελιού από το τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (ισχύει για τους παραγωγούς μελιού).
ε) την άδεια συσκευασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων από τη Διεύθυνση Βιομηχανίας (ισχύει για όποιους παραγωγούς απαιτείται).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook