Φρίκη προκάλεσε πριν από λίγες μέρες η είδηση πως ένας άνδρας 52  χρονών με πρόβλημα όρασης  βίασε μία 20χρονη φοιτήτρια, την οποία μάλιστα και βιντεοσκοπούσε.

Οι λεπτομέρειες του συμβάντος προκάλεσαν σοκ μιας και ο μεσήλικας άντρας είχε δέσει την άτυχη κοπέλα στο κρεβάτι. Τότε πολλά ερωτήματα τέθηκαν για το αν ο 52χρονος είναι ή όχι τυφλός.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκάλυψε τι έδειξε το τελικό πόρισμα.

«Το πόρισμα της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας που βασίστηκε στις αναφορές και στην γνωμάτευση των γιατρών των φυλακών Κορυδαλλού δικαιώνει στον υπερθετικό βαθμό τον φερόμενο ως βιαστή της Δάφνης. Το 95% αναπηρίας ισχύει προσδιορίζεται βέβαια στο πόρισμα ως βλάβη οφθαλμών 1 προς 20. Η γνωμάτευση των γιατρών που τον εξέτασαν στον Κορυδαλλό κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η κεντρική όραση, δηλαδή σε ευθεία απόσταση είναι γύρω στα 20 εκατοστά (σ.σ: βλέπει σε απόσταση 20 εκατοστά) έχει ως ανεπτυγμένη την περιφερειακή όραση, δηλαδή τα σχήματα και τις κινήσεις μπορεί και τα βλέπει. Τώρα όσον αφορά το υπόλοιπο κομμάτι της έρευνας εξακολουθεί και βρίσκεται σε εξέταση η έρευνα στα επαγγελματικά εργαστήρια. Μεταφέρουν από τους υπολογιστές τους τους σκληρούς δίσκους, γύρω στους είκοσι έχουν βρει, μεταφέρουν όλο το υλικό σε δικούς τους υπολογιστές προκειμένου να γίνει εκεί η εργασία και να αποφευχθεί ο κίνδυνος της αλλοίωσης ή παρεμβολής στο υλικό» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πώς  μπορούσε και κατέγραφε τα πάντα;

«Φόραγε γυαλιά κάμερα. Τα πλάνα που έχει καταγράψει είναι διακεκομμένα και όχι συνεχόμενα.  Φαίνεται η κοπέλα που είναι κακοποιημένη στο χώρο, δεμένη στο κρεβάτι, με όλον τον τρόπο που είχαμε περιγράψει, με ιμάντες πάνω σε σιδερένιες πιάστρες. Δεν είναι καταγεγραμμένη  η σκηνή του βιασμού, αλλά φαίνεται η δέσμευσή της στο κρεβάτι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook