Για θέματα που αφορούν την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων λογιστικά οι φοροτεχνικοί

Θέματα που αφορούν την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που υποστηρίζουν λογιστικά οι φοροτεχνικοί αλλά και των ίδιων των φοροτεχνικών συζητήθηκαν κατά την συνάντηση που είχε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ν. Ηρακλείου με στελέχη της Eurobank  . Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η υποχρέωση τοποθέτησης  συσκευών POS για την ηλεκτρονικές συναλλαγές,  και η υποστήριξη της εξόφλησης της μισθοδοσίας των επιχειρήσεων  που προβλέπεται πλέον  μόνο μέσω τραπεζών από 01.06.2017.  Παρουσιάστηκαν τα τραπεζικά προϊόντα της τράπεζας που έχουν στόχο την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και κυρίως των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 Η τράπεζα όπως αναφέρθηκε θα χρηματοδοτήσει τις προτάσεις που υπάγονται στον αναπτυξιακό νόμο σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα όπως  ΕΣΠΑ LEADER κλπ. Τέλος  τονίσθηκε από τα στελέχη της τράπεζας προβλέπεται η σταθεροποίηση της Ελληνικής Οικονομίας η οποία αρχίζει ήδη να αποτυπώνεται στις αναλύσεις των οικονομικών στοιχείων, και εξέφρασαν αισιοδοξία για το επόμενο χρονικό διάστημα όπου και αναμένονται και αλλαγές στην εφαρμογή των capital controls. 

Στην σημερινή συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ηρακλείου συμμετείχαν εκ μέρους της Eurobank ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κος Σταύρος Ιωάννου,  ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Δικτύων καταστημάτων κος Γιώργος Ζήσης, και  ο Περιφερειακός Διευθυντής Κρήτης κος Νίκος Ρασούλης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook