Ενα πολύ ισχυρό οπιούχο ναρκωτικό φάρμακο βρέθηκε στο άψυχο σώμα της Ντιάνας.Είναι 80 με 100 φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη και 40-50 φορές πιο ισχυρό από ηρωίνη.

Νέες αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση της αδικοχαμένης μεσίτριας, μητέρας τριών παιδιών, που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο αγγειοχειρούργο μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή στο άψυχο σώμα της άτυχης Ντιάνας – και συγκεκριμένα στο αίμα και στα ούρα της – βρέθηκε και δεύτερη ουσία, εκτός από την προποφόλη, η οποία ταυτοποιήθηκε. Πρόκειται για το σκληρό οπιούχο ναρκωτικό φάρμακο, fentanyl, το οποίο είναι 80 με 100 φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη και 40-50 φορές πιο ισχυρό από ηρωίνη 100% καθαρότητας. 

 «Από πληροφορίες που έχουμε έχει ανευρεθεί κι άλλο φάρμακο στο αίμα και στα ούρα της άτυχης Ντιάνας και συγκεκριμένα το fentanyl, το οποίο είναι ναρκωτική ουσία, οπιούχο φάρμακο. Το συγκεκριμένο φάρμακο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς οι σκληρυντικές ενέσεις για τις οποίες πήγε η άτυχη γυναίκα εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο για την διενέργειά τους, δεν απαιτείται η χορήγηση αυτού του κοκτέιλ των φαρμάκων, δηλαδή της προποφόλης και του fentanyl. Η ύπαρξη και αυτού του φαρμάκου καταδεικνύει τη αξιόποινη συμπεριφορά του κατηγορουμένου, όπως αποδόθηκε από τον Εισαγγελέα και την Κυρία ανακρίτρια ήτοι για παράβαση του άρθρου 299 του ποινικού κώδικα, δηλαδή για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», ανέφερε στο protothema η δικηγόρος του συζύγου της Ντιάνας, Κυριακή Πακιρτζίδου.

Σήμερα ο σύζυγος της αδικοχαμένης Ντιάνας, μετά από αίτημα που είχε υποβάλει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να λάβει αντίγραφο του πορίσματος της προκαταρκτικής που διενέργησε το νοσοκομείο, βρέθηκε Σήμερα ο σύζυγος της αδικοχαμένης Ντιάνας, μετά από αίτημα που είχε υποβάλει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να λάβει αντίγραφο του πορίσματος της προκαταρκτικής που διενέργησε το νοσοκομείο,

Στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος καθώς και στο πατάκι του οδηγού υπήρχαν ίχνη DNA της 36χρονης Ντιάνας.Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πληροφορίες που ανέφεραν την ύπαρξη DNA στο πορτμπαγκάζ του οχήματος του γιατρού. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, δόθηκε στον ανακριτή και πλέον αποτελεί τμήμα της δικογραφίας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook