Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά με γραπτή του δήλωση δίνει τις δικές του απαντήσεις στον Αντώνη Βασιλομιχελάκη, με αφορμή τη δική του ανακοίνωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Με αφορμή την ανακοίνωση του κ. Βασιλομιχελάκη και επειδή δεν είναι ωραίο να δημιουργούνται εντυπώσεις στον κόσμο που δεν γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, θέλω να αναφέρω τα εξής:

Η διαγραφή του κ. Βασιλομιχελάκη έγινε με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά, επειδή ο εν λόγω κύριος δεν έδινε ποτέ το «παρών» στις συνεδριάσεις παρά τις συνεχόμενες προσκλήσεις που του απευθύναμε. Αντίθετα απαξίωνε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά και ο μόνος τρόπος επικοινωνίας του ήταν μέσω επιστολών και εξώδικων με δικαστικούς επιμελητές. Μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να υποβάλει και μηνύσεις εναντίον κάποιων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Για την αναλυτική οικονομική κατάσταση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά που ζητούσε, ως γνωστόν ο οικονομικός απολογισμός γίνεται κάθε χρόνο στην ετήσια Γενική Συνέλευση.

Σε σχέση με το σχόλιο για τη μεταγραφή του γιου μου στον Κισσαμικό, ως ποδοσφαιριστής που έχει ξεκινήσει την επαγγελματική του πορεία και ως ενήλικας είναι σε θέση μόνος του να επιλέξει την ομάδα στην οποία αγωνίζεται. Παρ’ όλα αυτά είμαι υπερήφανος για την επιλογή που έκανε να ενταχθεί σε ένα υγιές σωματείο του Νομού μας, που στηρίζει τους Χανιώτες ποδοσφαιριστές.

Είναι απορίας άξιον πώς ο κ. Βασιλομιχελάκης επικρίνει το έργο του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά, στον οποίο ο ίδιος συμμετείχε ενεργά επί 2,5 χρόνια. Επειδή μάλλον είναι εκτός τόπου και χρόνου να του θυμίσω ότι είχαμε μία Κ19 που πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία τη σεζόν 2014-2015 τερματίζοντας στην πρώτη θέση.

Είχαμε τη γυναικεία ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της για δύο χρόνια στην Α’ Εθνική και ακαδημίες με αρκετά παιδιά μέχρι το 2016. Η αβεβαιότητα όμως στο νέο πρωτάθλημα Νέων της Football League και η καθυστέρηση στη διεξαγωγή του μας ανάγκασε να αποδεσμεύσουμε αρκετά παιδιά και από τον αριθμό των 35 δελτίων να αρκεστούμε σε μικρότερο αριθμό για να συμμετάσχει η ομάδα στο “συρρικνωμένο” φετινό πρωτάθλημα Νέων των λίγων αγωνιστικών.

Επίσης δημιουργήσαμε νέα Ακαδημία με 35 νέα δελτία κοριτσιών που με μέσο όρο ηλικίας 15 ετών στελέχωσαν τη γυναικεία ομάδα, από την οποία αποχώρησαν σχεδόν όλες οι παίκτριες μετά τα περσινά γεγονότα και την τιμωρία της ομάδας.

Τέλος, σε σχέση με την εμπλοκή μας στην ΠΑΕ που αναφέρει η ίδια η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά ζήτησε τη βοήθεια του Ερασιτέχνη για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας. Ο Ερασιτέχνης Α.Ο. Χανιά ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα και στάθηκε στο πλευρό της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά αναλαμβάνοντας με δικά του έξοδα την αναμόρφωση του βοηθητικού γηπέδου της Μοναχής Ελιάς, ώστε να προπονείται η ομάδα. Επίσης με πρωτοβουλίες του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά υπήρξε σύνδεση της πρώτης ομάδας με την Κ19 και συνεργασία ανάμεσα στους προπονητές για την προώθηση παικτών και τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Παράλληλα τα έξοδα για τη λειτουργία της Κ19 καλύφθηκαν από τον Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά. Όλα αυτά μπορούν να τα επιβεβαιώσουν όλοι οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΟ. Χανιά.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά σαφώς και δεν είναι ανύπαρκτη όπως αναφέρει ο κ. Βασιλομιχελάκης. Ανύπαρκτοι, να θυμίσω, ότι ήταν οι ψήφοι που είχε πάρει ο ίδιος στις εκλογές του 2014, όταν παρόλο που ζήτημα είναι αν συγκέντρωσε 2 ψήφους στο σύνολο κατάφερε να μπει στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά χρησιμοποιώντας δικαστικά μέσα. Καλό θα ήταν πάντως να μας φέρει αποδείξεις με τα έξοδα που έχει κάνει για τον Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά ώστε να του κάνουμε έναν προσωπικό οικονομικό απολογισμό και να του τα ανταποδώσουμε…

Υ.Γ.: Για όλα τα παραπάνω το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά έχει αποδείξεις, οι οποίες είναι στη διάθεση όποιου φιλάθλου επιθυμεί να ενημερωθεί ιδιαίτερα.

Για το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά

Ο Πρόεδρος

Ανδρέας Φυντικάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook