Χώρισε, επαναπροσδιόρισε τις σχέσεις με τους γύρω της, άλλαξε επαγγελματικά πλάνα και πλέον έχει βρει τις ισορροπίες της και φωτογραφίζεται πιο σέξι από κάθε άλλη φορά.

Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει restart και ποζάρει για το Down Town όπως δεν την έχεις ξαναδεί…

“Ήταν η μεγάλη μου ανάγκη να κάνω restart. Και αφού δεν το έκανα μόνη μου το έφερε η ίδια η ζωή και πολύ καλά έκανε”, είπε η Μαρία Μπακοδήμου και αποκάλυψε πως είναι έτοιμη να ακούσει την κριτική για την τολμηρή φωτογράφησή της: “Θα πουν πώς φωτογραφίζεται έτσι μια μητέρα με δυο ανήλικα παιδιά. Πόσων χρόνων είναι και πόσο photoshop έχει πέσει, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου”.

Η γνωστή παρουσιάστρια που αυτήν την περίοδο βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, αλλά ασχολείται με τη σειρά ρούχων της και πολλά νέα πράγματα, ανέφερε πως η φωτογράγηση έγινε τώρα γιατί περνούν τα χρόνια: “Περνάνε τα χρόνια και δεν το έχω κάνει. Και ήθελα να την κάνω, να μην το αναβάλλω γιατί θα έρθει και η χρονιά που δεν θα μπορώ να την κάνω πια”.

Όσον αφορά το χωρισμό της από τον Τίμο Λειβαδίτη, αποκάλυψε πως δεν είναι κάτι νέο, αλλά έχει γίνει από το Σεπτέμβρη. “Δεν είναι πρόσφατος, έχει γίνει από το Σεπτέμβρη. Καταρχάς, ο χωρισμός είναι συμβολικός. Τελειώνει μια σχέση σε μια συγκεκριμένη μορφή της. Ο χωρισμός μπορεί να φέρει αναγέννηση σε μια σχέση, να την κάνει να μετατραπεί σε κάτι άλλο. Τον Τίμο τον αγαπώ και τον εκτιμώ… Όταν αγαπάς κάποιον δεν χάνεσαι”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook