Το λεωφορείο ήταν γεμάτο μαθητές που επέστρεφαν από σχολική εκδρομή στα Αγγίστα των Σερρών

Τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο το οποίο μετέφερε μαθητές δημοτικού, σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να έχουν τραυματιστεί κάποια από τα παιδιά που επέβαιναν σε αυτό. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε στον περιφερειακό των Σερρών, στο ύψος του τοπικού διαμερίσματος της Αγγίστας, όταν ένα προπορευόμενο φορτηγό έκλεισε το δρόμο σε ένα από τα λεωφορεία που μετέφεραν τους μαθητές για τη σχολική τους εκδρομή. 
Αποτέλεσμα ήταν το λεωφορείο να βγει από την πορεία του, να πέσει με το πλάι και σύμφωνα με πληροφορίες να συρθεί για αρκετά μέτρα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που απεγκλώβισαν ένα παιδί και μία γυναίκα από το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 18 γονείς, 13 παιδιά και 4 δάσκαλοι. 

Οι τραυματίες μαθητές μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Δράμας, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάποιος πολύ σοβαρός τραυματισμός. 

Ο οδηγός του φορτηγού που φέρεται να προκάλεσε το ατύχημα, δεν σταμάτησε στο σημείο, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε γι αυτό αναζητείται από τις αρχές. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook