Το πρωτάθλημα της Football League 2 ολοκληρώνεται με τον “τελικό” ανόδου του ΑΟ Χανιά με αντίπαλο τη Γλυφάδα, στο γήπεδο των Μουρνιών, το οποίο από νωρίς είχε βάλει τα “καλά” του.

Από το πρωί εκείνης της αξέχαστης ημέρας τα Χανιά ζούσαν στον παλμό του μεγάλου αγώνα, με τους “Blue Boys” από νωρίς στο κέντρο των Χανίων να δίνουν το σύνθημα για τη νίκη-ανόδου.

Στο κατάμεστο γήπεδο του Μινωταύρου εντός των τεσσάρων γραμμών γίνεται πραγματική “μάχη” ανάμεσα στις ομάδες που “διψούσαν” για την άνοδο. Με τον Θεοδωρόπουλο να “κρατάει” απαραβίαστη την εστία του σε μία από τις λιγοστές φάσεις που σημειώθηκαν το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ. Ο ΑΟΧ ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο με χαμένη ευκαιρία του Πάγκαλου, για να φτάσει το ματς στο τελευταίο του κομμάτι. Ο Μουράτ Σεροπιάν επιστρατεύει τον Γιάννη Μποτωνάκη, ο οποίος πέντε λεπτά μετά με ασύλληπτο σουτ στέλνει την μπάλα να “αναπαυτεί” στα δίχτυα της εστίας του Χώνου. 1-0 στο 83’ και οι Μουρνιές παίρνουν “φωτιά”. Η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από τρεις δεκαετίες είναι πλέον πολύ κοντά για τον ΑΟΧ.

Με την ώθηση του κόσμου οι παίκτες του ΑΟΧ όχι μόνο διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους αλλά έβαλαν και το… κερασάκι στην τούρτα με τη “λόμπα” του αρχηγού Γωνιωτάκη, που αξιοποίησε την εκπληκτική μπαλιά του Κουρτάνοβιτς. 2-0 και «Β’ Εθνική τώρα θα σε δω και θα τρελαθώ».

Ακολούθησε ένα… ατελείωτο γλέντι εντός γηπέδου, το οποίο συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ στην πόλη των Χανίων. Ο “γίγαντας” ξύπνησε και ο ΑΟΧ βρέθηκε στις 26 Μαΐου 2013 να πανηγυρίζει τη μεγάλη επιστροφή στη Β’ Εθνική.

Θυμηθείτε στιγμές από εκείνη την ημέρα:

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook