Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα ο κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία πατέρας στα Χανιά

Προβλήματα ψυχικής υγείας φαίνεται ότι επικαλείται ο 56χρονος πατέρας που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της κόρης του η οποία είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, ότι ο πατέρας της την είχε δέσει με χειροπέδες στο καλοριφέρ, όπως είχε αποκαλύψει το Flashnews.gr.

Ο κατηγορούμενος που μετά από τη χθεσινή προθεσμία, πέρασε σήμερα το κατώφλι της ανακρίτριας Χανίων για την απολογία του, δέχτηκε την πράξη της πρόκλησης σωματικής βλάβης για την οποία ζήτησε συγγνώμη, δηλώνοντας μετανιωμένος. Αρνήθηκε ωστόσο τις υπόλοιπες κατηγορίες που τον βαραίνουν καθώς και το περιστατικό με το καλοριφέρ που είχε καταγγείλει η 14χρονη κόρη του.

Πάντως, ο 56χρονος ζήτησε να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση καθώς και στο παρελθόν είχε παρουσιάσει όπως δηλώνει ο ίδιος προβλήματα ψυχικής υγείας με αποτέλεσμα να κριθεί ότι δεν μπορούσε να υπηρετήσει στον στρατό.

Ο 56χρονος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενος.

Δείτε τι δήλωσε ο συνήγορός του ο οποίος διορίστηκε αυτεπάγγελτα

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook