Με θετικό πρόσημο, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου στο Posidonia Sea Tourism Forum που πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Μαΐου στην Αθήνα.

Η παρουσία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου στην σημαντικότερη διοργάνωση του κλάδου πανελλαδικά με κεντρικό περίπτερο, ενισχύει την προώθηση των πρωτοβουλιών του Οργανισμού σχετικά με την κρουαζιέρα.

 Κατά τη διάρκεια του Posidonia Sea Tourism Forum, o κος Απόλλωνας Φιλιππής Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού, η κα Γεωργία Στεφανάκη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και η κα Κυριακή Καμπανά, υπηρεσιακό στέλεχος του Οργανισμού που εκπροσώπησαν τον ΟΛΗ ΑΕ, πραγματοποίησαν σημαντικές επαφές, με εκπροσώπους εταιρειών, στελέχη κρουαζιέρας, πράκτορες και σημαντικούς παράγοντες του κλάδου σε όλα τα επίπεδα.

Οι υπάρχουσες υποδομές του λιμένα αλλά και αυτές που αναμένεται να υλοποιηθούν, σε συνδυασμό με τις παρεχόμενες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των ήδη συνεργαζόμενων εταιρειών αλλά κι εκείνων που πρόκειται να εντάξουν τη Μεσόγειο στον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξής τους.

Κοινή επιδίωξη αποτελεί η καθιέρωση του λιμένα Ηρακλείου ως λιμάνι homeport και λιμάνι προσεγγίσεων όχι ως συγκυριακή επιλογή λόγω των γεωπολιτικών εξελίξεων αλλά ως πρώτη επιλογή.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook