Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 8 μ.μ. στη Περιφέρεια-πλ. Ελευθερίας Ηρακλείου

Ανοιχτή πρόσκληση σε φορείς, εκπροσώπους της εκπαίδευσης, Αυτοδιοίκησης, μαθητές-γονείς και πολίτες απευθύνει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στη τελετή αφής της Φλόγας την Κυριακή 28 Μαΐου στις 8 μ.μ. στη Περιφέρεια (πλ. Ελευθερίας-Ηράκλειο) στο πλαίσιο της «1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού» που συνδιοργανώνουν στο Παγκρήτιο Στάδιο 29 και 30 Μαΐου η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου.  

Συγκεκριμένα στην πρόσκληση του για την τελετή αφής ο Περιφερειάρχης αναφέρει: 

«Σας προσκαλούμε στην Τελετή Αφής της Φλόγας την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, στις 20:00, στην Περιφέρεια Κρήτης (Πλατεία Ελευθερίας)
Για την Περιφέρεια Κρήτης η διοργάνωση της «1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού Κρήτης» αποτελεί μια πρωτοβουλία που αναδεικνύει ως πρωταγωνιστές της ζωής τους νέους ανθρώπους, τους μαθητές της Κρήτης, το αύριο αυτού του τόπου. Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές της Κρήτης, ένα μέλλον αντάξιο των προσδοκιών και των ονείρων τους. Ένα μέλλον που τα όνειρά τους θα γίνονται πραγματικότητα μέσα από καθημερινούς, μικρούς και μεγάλους αγώνες. Αυτό είναι το νόημα της ζωής, αυτός είναι ο δρόμος για την επιτυχία». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook