Χαρακτήρισε ως “αθλιότητες” τις δηλώσεις του Β.Κικίλια με τις οποίες αμφισβήτησε την ειλικρίνεια του ΣΥΡΙΖΑ για την καταδίκη της επίθεσης κατα Παπαδήμου 

Με αναφορά στην τρομοκρατική επίθεση κατα του Λουκά Παπαδήμου, ξεκίνησε την ομιλία του στα Χανιά ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων με θέμα “Νέες προκλήσεις για την Ανάπτυξη, την Αλληλεγγύη και τη Δημοκρατία”, ο κ.Σκουρλέτης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατα της ΝΔ με αφορμη΄τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Β.Κικίλια, με τις οποίες αμφισβήτησε την ειλικρίνεια του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης σε ότι αφορά στην καταδίκη της επίθεσης.

“Έκανε άθλιους συσχετισμούς ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την τρομοκρατία. Πρόκειται για μια επικίνδυνη λογική, μια εμφυλιοπολεμική λογική η οποία ανασύρει όλη εκείνη την θεωρία ακραίων κινδύνων που είχε αναπτυχθεί επί των ημερών του Σαμαρά, περί της εξίσωσης της τρομοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ” είπε μεταξύ άλλων ο κ.Σκουρλέτης.

 

Κατά την ομιλία του κ Σκουρλέτης υποστήριξε ότι σήμερα στην Ευρώπη υπάρχουν χώρες που αντιλαμβάνονται το μεγάλο αδιέξοδο στην πορεία της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τις ακραίες πολιτικές λιτότητας, «και δεν πια μόνος ο ΣΥΡΙΖΑ σαν την καλαμιά στον κάμπο που το 2015 ήταν η μοναδική αιρετική φωνή».
Σήμερα υπάρχουν φωνές, πολύ περισσότερες φωνές στην Ευρώπη, που καταλαβαίνουν ότι αυτή η πορεία είναι αδιέξοδη, και αν συνεχιστεί υπονομεύει την ίδια τη συνοχή της Ευρώπης με απρόβλεπτες συνέπειες», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook