Τα μικρά σκυλάκια φιλοξενήθηκαν για ένα βράδυ απο τους αστυνομικούς

Σε μια ενέργεια μάλλον πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα προέβησαν οι Αστυνομικοί και ο Διοικητής του Α.Τ. Βρυσών στα Χανιά.

Όπως αναφέρει η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Βυσσίνου Μπομπολάκη, “προχθές επικοινώνησε μαζί μας ο Διοικητής του τμήματος κ. Μπούχλης και μας ενημέρωσε , ότι παράτησαν μια κούτα με νεογέννητα κουταβάκια στο αστυνομικό τμήμα  και ζήτησαν βοήθεια απο το φιλοζωικό μας σύλλογο .

Ήδη είχαν προμηθευτεί γάλα για τα μικρά , το οποίο όμως δεν ήταν κατάλληλο για 2-3 ημερών κουταβάκια .

Σε μια κοινή προσπάθεια   όλων μας , των αστυνομικών , της Αντιδημάρχου Δήμου Αποκορώνου κας Τερεζάκη  , του κτηνιάτρου κου Μουσουράκη  και δική μας τα νεογέννητα  φιλοξενήθηκαν για μια νύκτα στο αστυνομικό τμήμα  , όπου με τις οδηγίες του κτηνιάτρου οι αστυνομικοί τάιζαν τα μικρά και την άλλη μέρα βρέθηκε  εθελοντής που ανέλαβε  την φροντίδα τους .

Τέτοιες στιγμές υψηλού πολιτιστικού δείκτη δείχνουν τα βήματα που έχουν γίνει στο νομό μας απο πολίτες και αρχές στην αντιμετώπιση των ζώων .Συγχαρητήρια  κυρίως και πρώτα από όλους στους αστυνομικούς , βεβαίως στο Δήμο Αποκορώνου που πλέον η διαχείριση των αδέσποτων θα πρέπει να γίνει παράδειγμα για άλλους Δήμους και ιδίως για το Δήμο Χανίων , στον κτηνίατρο και τους εθελοντές που καθημερνά δίνουν μια άνιση μάχη για να βοηθήσουν τα χιλιάδες αδέσποτα ..”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook