Ο τρομοφάκελος που τραυμάτισε τον πρώην πρωθυπουργό Λούκα Παπαδήμο είχε ως διεύθυνση αποστολής την περιοχή του Κολωνακίου. 

Τυχόν λάθη και παραλείψεις που έγιναν στην διαδικασία, με αποτέλεσμα το παγιδευμένο πακέτο βόμβα να φτάσει στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου, έχουν μπει στο επίκεντρο των ελεγχών της αστυνομίας. 

Όλα πια καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο φάκελος είχε πάει πράγματι για έλεγχο στη Βουλή, χωρίς όμως, όπως αποδείχθηκε από το αποτέλεσμα, να γίνει ο έλεγχος που έπρεπε.

Από τον έλεγχο στις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας αλλά και στις κάμερες ασφαλείας της Βουλής, αργά το βράδυ της Παρασκευής διαπιστώθηκε ότι ο αστυνομικός φρουρός του Λουκά Παπαδήμου πήγε στη Βουλή για τον καθιερωμένο έλεγχο της αλληλογραφίας του πρώην πρωθυπουργού.

Ο ίδιος ο αστυνομικός είχε περιγράψει νωρίτερα στους συναδέλφους του, με κάθε λεπτομέρεια, πώς είχε βάλει στη μπαγκαζιέρα του συνολικά τέσσερις φακέλους που ήταν για έλεγχο και τους πήγε στο μηχάνημα που είναι αριστερά της εισόδου του Κοινοβουλίου για έλεγχο.

Παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί υπεύθυνοί ασφαλείας της Βουλής έλεγαν ότι ποτέ δεν είχαν ελέγξει αλληλογραφία που τους είχε φέρει ο φρουρός του κυρίου Παπαδήμου, τώρα η υπόθεση παίρνει νέα τροπή και όλοι προσπαθούν να διαπιστώσουν ποιος ήταν ο χειριστής την επίμαχη ώρα στο μηχάνημα και τι έγινε λάθος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook