Μετά την τροπή που πήρε η συνεργασία του με τον Πλατανιά και το “διαζύγιο” που επήλθε λόγω των δηλώσεών του για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ο Γιώργος Μανούσος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ικανότατος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2019 με τον Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται και καλωσορίζει επίσημα το 2ο νέο μέλος της «οικογένειας» της,  τον Γιώργο Μανούσο, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18!

Ο ποδοσφαιριστής που δίνει διάσταση στην έννοιες «αγωνιστικό πάθος» και «το εμείς πάνω από το εγώ», αποδέχθηκε την πρόταση μας και σήμερα το πρωί  βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Γιώργος Μανούσος που αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:« Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ατρόμητο. Από την πρώτη στιγμή που μου γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του αν και δέχθηκα αρκετές προτάσεις, δεν είχα κανένα ενδοιασμό, γιατί είναι μια ομάδα που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση τα δύο τελευταία που δεν μπόρεσε να κερδίσει την έξοδο στην Ευρώπη και οι στόχοι της συμβαδίζουν με τους δικούς μου.

Ο Ατρόμητος διαθέτει όλες τις συνθήκες για να μπορεί ένας αθλητής να δουλέψει απερίσπαστος. Σημαντικό ρόλο στον ερχομό μου έπαιξε ο προπονητής κ. Ρικάρντο Σα Πίντο και φυσικά ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Αγγελόπουλος».

Και ο Γιώργος Μανούσος κατέληξε: «Θέλω ο κόσμος του Ατρόμητου να είναι σίγουρος ότι προσωπικά θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι αφενός για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν σε μια μεγάλη ομάδα και αφετέρου για να ξανακάνουμε όλοι μαζί τον Ατρόμητο πρωταγωνιστή ώστε να τον φέρουμε στις πρώτες θέσεις εκεί που ανήκει άλλωστε».

Την περσινή σεζόν ο Γιώργος Μανούσος αγωνίστηκε στον Πλατανιά και έκανε μια πολύ παραγωγική σεζόν με 26 συμμετοχές και 9 γκολ. Την τριετία 2013-2016 φόρεσε τη φανέλα της Καλλονής και κατέγραψε 87 συμμετοχές στη Super League.

Θα φορέσει το νούμερο «9» στη φανέλα του.                                                           

Γιώργο Μανούσο καλώς ήρθες στον Ατρόμητο μας!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook