Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες εκδήλωση για την τοπική αγορά, που συδιοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων και ο Δήμος Χανίων, στην οδό Χάληδων.

Η εκδήλωση είχε σκοπό να μεταφέρει το μήνυμα της στήριξης της τοπικής αγοράς Χανίων. Έτσι με σύνθημα “Αγαπώ την αγορά μου” πραγματοποιήθηκε χθες μια ιδιαίτερη εκδήλωση στην αρχή της οδού Χάληδων.

Η εκδήλωση ουσιαστικά μετατράπηκε σε γιορτή με μουσική, τραγούδια από το συγκρότημα του Μάνου Μαλαξιανάκη, κέφι, κεράσματα δροσερά τοπικά ποτά και παράλληλη έκθεση στην δημοτική πινακοθήκη.

Στον χαιρετισμό του, ο Γιώργος Κανδηλιεράκης, αντιπρόδρος του Ε.Σ.Χ., ανέφερε στην εκδήλωση:

” … Εμείς οι μικροί έμποροι και οι αυτοαπασχολούμενοι στο χώρο του εμπορίου της πόλης μας, δίνουμε συλλογικά ένα καθημερινό αγώνα για την επιβίωση μας απέναντι στις πολιτικές που μας αφανίζουν. Κάνουμε μια διαρκή προσπάθεια για να παραμείνουμε ζωντανοί. Ο άνισος ανταγωνισμός που δεχόμαστε από τις πολυεθνικές και τις εμπορικές αλυσίδες είναι μεγάλος. Η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους είναι ένας τρόπος να αντέξουμε προσωρινά αυτόν τον ανταγωνισμό. Καλούμε την λαϊκή οικογένεια , που και αυτή βιώνει την οικονομική κρίση να δείξει έμπρακτα την προτίμηση της στις μικρές τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις. Η ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας βρίσκετε στην συμμαχία με τους εργαζόμενους,τους μικρούς αγρότες. Βρίσκεται στην αλληλεγγύη σε ένα δρόμο διεκδίκησης της ζωής που μας ανήκει … “

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook