Ο 55χρονος κατέθεσε σε λογαριασμό που του έδωσαν οι άγνωστοι συνολικά 4.216 ευρώ και περίμενε να παραλάβει το τροχόσπιτο

Πήγαν… περίπατο τα όνειρα ενός 55χρονου από το Αγρίνιο για φθηνές διακοπές με τροχόσπιτο στην Ελλάδα και το εξωτερικό! Αυτό που βρήκε σε ηλεκτρονική αγγελία και το αγόρασε σε συμφέρουσα, αλλά όχι και ευκαταφρόνητη τιμή, δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του.

Το θύμα είχε εντοπίσει σε ιστοσελίδα αγοραπωλησίας οχημάτων την ανάρτηση για την πώληση του τροχόσπιτου και ήρθε σε ηλεκτρονική επικοινωνία με τους φερόμενους ως πωλητές, με τους οποίους συμφώνησε στην τιμή της αγοράς. Ο 55χρονος κατέθεσε σε λογαριασμό που του έδωσαν οι άγνωστοι συνολικά 4.216 ευρώ και περίμενε να παραλάβει το τροχόσπιτο.

Όμως, οι υποτιθέμενοι πωλητές, όχι μόνο δεν του το έστειλαν, αλλά και διέκοψαν κάθε επικοινωνία μαζί του. Έτσι, κατέφυγε στην Ασφάλεια Αγρινίου και κατήγγειλε ότι τον είχαν εξαπατήσει. Οι αστυνομικοί ερευνούν για να εντοπίσουν τους δράστες και έχουν σχηματίσει δικογραφία σε βάρος αγνώστων για απάτη μέσω διαδικτύου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook