Ζήτησαν αποζημίωση 10 χιλιάδες λίρες τρία χρόνια μετά – Φέρεται,ωστόσο, η καταγγελία να είναι ψευδής και το ξενοδοχείο ζητά αποζημίωση 170 χιλ. λίρες!

Ένα ζευγάρι Βρετανών φέρεται να είχε την… “φαεινή”  ιδέα, να κάνουν μήνυση στο πεντάστερο ξενοδοχείο Calder Palace στην Χερσόνησο, οτι τους σέρβιρε φαγητό και ποτό το οποίο τους δηλητηρίασε.

Όπως υποστηρίζει η Dailymail, οι δύο Βρετανοί ζήτησαν αποζημίωση της τάξης των 10.000 λιρών και τώρα κινδυνεύουν να πληρώσουν 170.000 λίρες ή να χάσουν το σπίτι τους, καθώς κατηγορούνται για ψεύτικες κατηγορίες.

Ο  Σιν και η  Καρολιν Μπονταρένκο είχαν επισκεφτεί την Κρήτη το 2013 για διακοπές και μετά από τρια χρόνια, προσέφυγαν δικαστικά προκειμένου να πάρουν αποζημίωση από το ξενοδοχείου καθώς όπως υποστηρίζουν δηλητηριάστηκαν από το φαγητό.

Το ξενοδοχείο φυσικά πέρασε στην αντεπίθεση σε βάρος  αυτή της καταγγελίας, καταθέτοντας ότι το ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του και μάλιστα κατανάλωσαν πολύ μεγάλες ποσότητες αλκοόλ την περίοδο που υποτίθεται ότι ήταν άρρωστοι.

Επιπλέον, οπως υποστήριξε στο δικαστήριο το ξενοδοχείο, οι δυο Βρετανοί κατά την διάρκεια που υποτίθεται ότι ήταν άρρωστοι ανέβαζαν φωτογραφίες στο Facebook από διάφορα μέρη της Κρήτης που είχαν επισκεφτεί, ενώ παράλληλα δεν ανέφεραν ποτέ στο ξενοδοχείο ότι δεν αισθανόντουσαν καλά κατά την εβδομαδιαία παραμονή τους τον Οκτώβριο στο νησί, παρά μόνο 3 χρόνια αργότερα.

Έτσι λοιπόν από την μεριά του το ξενοδοχείο απαίτησε αποζημίωση από τους δυο Βρετανούς 170 χιλ.λίρες  λόγω δυσφήμησης του ονόματος.

Ο Σιν και η Κάρολαιν, όταν είδαν ότι η προσπάθεια τους να αποσπάσουν χρήματα από το ξενοδοχείο όδευε  προς την αποτυχία, σύμφωνα με την Dailymail, προσπάθησαν να μαζέψουν ορισμένα από τα λεγόμενα τους, αναφέροντας στο δικαστήριο ότι ήταν άρρωστοι μόνο για μια μέρα, ενώ τόνισαν ότι “Ζητήσαμε από τον δικηγόρο να σταματήσει την προσφυγή στο ξενοδοχείο γιατί νιώσαμε άβολα  για αυτό, αλλά είπαν ότι θα έπρεπε να πληρώσουμε τα δικαστικά έξοδα”

“Τρομάξαμε βλέποντας τα δικαστικά έγγραφα τα οποία περιείχαν όλα αυτά τα αρνητικά πράγματα που υποτίθεται πως είπαμε για το ξενοδοχείο” είπε στην Dailymail η Κάρολαιν

“Ποτέ εμείς δεν είπαμε τέτοια πράγματα για το ξενοδοχείο. Άμεσα κάλεσα την δικηγόρο μου και μου είπε να μην ανησυχώ. Έχουμε τρομοκρατηθεί για το μέλλον μας και για την πιθανότητα να χάσουμε το σπίτι μας.”

Όπως σημειώνει η Daily Mail, οι καταγγελίες περί δηλητηρίασης από βρετανούς τουρίστες όσο ταξιδεύουν στο εξωτερικό έχουν παρουσιάσει αύξηση 700% τον τελευταίο ενάμιση χρόνο! 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook