Τα μηχανήματα τύπου «Φρουτάκια» πλέον είναι πολύ στην «μόδα» αφού οι καταστηματάρχες προσπαθώντας να ανταπεξέλθουν από την οικονομική κρίση ψάχνουν εύκολους τρόπους για να βγάλουν λεφτά και αυτός είναι ένας.

Ένας καταστηματάρχης και ένας υπάλληλος ήταν αυτή τη φορά οι «τυχεροί» που συνελήφθησαν από τους Αστυνομικούς του Ηρακλείου και της Χερσονήσου καθώς είχαν εγκατεστημένα μέσα στα μαγαζιά ηλεκτρονικά μηχανήματα τύπου «Φρουτάκια» τα οποία βρίσκονταν σε πλήρη λειτουργία, πρόσφορα προς άμεση χρήση από πελάτες.

Ένας 57χρονος στην Χερσόνησο ήταν ο πρώτος που συνελήφθη να λειτουργεί το κατάστημά του έχοντας εγκαταστήσει μέσα πέντε (5) τυχερά μηχανικά παίγνια ( Φρουτάκια ) σε πλήρη λειτουργία, πρόσφορα προς άμεση χρήση από πελάτες.

Ενώ στο Ηράκλειο συνελήφθη ένας 29χρονος ο οποίος δούλευε σε κατάστημα ιδιοκτησίας 25χρονου, ο οποίος απουσίαζε την στιγμή του ελέγχου και αναζητείται, να λειτουργεί το κατάστημα έχοντας εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (2) ηλεκτρονικά μηχανήματα τύπου «Φρουτάκια» τα οποία βρίσκονταν σε λειτουργία και κατάσταση αναμονής, προσφερόμενα προς άμεση χρήση από θαμώνες του καταστήματος.