Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη σπουδαία νίκη απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα έδωσε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, που τόνισε ότι έγινε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς, “καιγόμασταν” πραγματικά για τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε πει ότι για εμάς είναι μονόδρομος η νίκη απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως το έδειξε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είτε ήταν με 11 ποδοσφαιριστές μέσα, είτε ήταν με 10. Όντως εμείς ήμασταν τυχεροί ή ικανοί που στην πρώτη κατάσταση που δημιουργήσαμε στην αντίπαλη εστία καταφέραμε και πετύχαμε το τέρμα, αυτό που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Από εκεί και πέρα αυτό που μας βοήθησε πάρα πολύ ήταν ότι ο αντίπαλος έμεινε από νωρίς με δέκα ποδοσφαιριστές, που ακόμα και με δέκα ποδοσφαιριστές έδειξε όντως ότι είναι μία πάρα πολύ ικανή ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε λίγο να διαχειριστούμε το παιχνίδι, σίγουρα υπήρχε πίεση στα παιδιά, δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να πάμε σε ορισμένες καταστάσεις, ειδικά όταν ο αντίπαλος στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε το σύστημα με τριάδα πίσω, δεν πηγαίναμε από τα πλάγια να εκμεταλλευτούμε κάποιες καταστάσεις. Μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς, είχαμε τις ευκαιρίες, ευτυχώς το γκολ ήρθε στο τέλος. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, στους ποδοσφαιριστές μου γιατί πραγματικά η νίκη ανήκει σε αυτούς. Αυτοί κοπιάσανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παρά τη μεγάλη πίεση που είχαν και ήξεραν ότι για το μόνο αποτέλεσμα που έπαιζαν σήμερα ήταν η νίκη απέναντι σε μία τέτοια ομάδα όπως είναι ο Αγροτικός Αστέρας. Βλέποντας και τα αποτελέσματα θεωρητικά τα πράγματα είναι πιο εύκολα για εμάς, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν τελείωσε τίποτα. Κάναμε απλά ένα μεγάλο βήμα, απλά πρέπει την επόμενη Κυριακή που είναι πάλι ένα εντός έδρας παιχνίδι να φτάσουμε και στον τερματισμό. Να τελειώσουμε μία χρονιά που δεν πήγε όπως θέλαμε και βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση, ήταν τρίτη αγωνιστική πριν το τέλος και θέλαμε τη νίκη για να μπορέσει να σωθεί η ομάδα. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο και τον Νίκο (Καραμπετάκη) καλή συνέχεια, για ό,τι κάνει και στην ομάδα και στην προσωπική του καριέρα. Όντως ήταν πραγματικά μία πάρα πολύ καλή ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πάλι να ξαναδώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους και τη νίκη που πέτυχαν, αποκλειστικά ανήκει μόνο σε αυτούς».

Για το γεγονός ότι η ομάδα παρουσιάζεται “διπρόσωπη” σε εντός κι εκτός έδρας παιχνίδια: «Πέρσι είχαμε το αντίθετο πρόβλημα. Ήμασταν καλοί στα εκτός έδρας παιχνίδια, είχαμε πρόβλημα στα εντός. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο ότι έξω χάνουμε τη δύναμή μας. Υπάρχει προσπάθεια, αλλά έξω πληρώνουμε τις λεπτομέρειες. Εκεί πέρα πρέπει να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε παιχνίδια κομβικά, στα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει έστω και ένα βαθμό και θα είχαμε τελειώσει με την παραμονή από αυτή την αγωνιστική. Δυστυχώς φέτος μας κυνηγάει το σύνδρομο του εκτός έδρας, παίζοντας καλά τις περισσότερες φορές αλλά χωρίς να παίρνουμε αποτέλεσμα».

Ο προπονητής του Αγρ. Αστέρα Νίκος Καραμπετάκης είπε τα εξής: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήταν μία ομάδα (ο Κισσαμικός) που ήθελε το αποτέλεσμα, αλλά νομίζω κι εμείς δείξαμε ότι έχουμε μία καλή ομάδα. Στην πρώτη φάση που δημιούργησε ο αντίπαλος δεχθήκαμε γκολ. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι, αλλά σίγουρα η κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε ήταν κακή, είναι ανεπίτρεπτη κατ’ εμέ και την ομάδα μου η συμπεριφορά του παίκτη μου, γιατί αυτό που είπαμε πριν από το παιχνίδι είναι να το χαρούμε. Νομίζω ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στην ομάδα μας. Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολύ, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Βγήκαμε, πιέσαμε ψηλά παρ’ όλο που ήμασταν με δέκα παίκτες, ρισκάραμε και δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις για να βάλουμε γκολ. Σίγουρα ο αντίπαλος στην αντεπίθεση είχε την ευκαιρία να βάλει ένα δεύτερο γκολ, ένα γκολ το οποίο ήρθε στο 88’ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Σπύρο (Μπαξεβάνο) και τον Κισσαμικό για τη νίκη του, να του ευχηθώ να πετύχει τον στόχο του, νομίζω ότι είναι πολύ κοντά μετά τα αποτελέσματα και να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook