Την ώρα της έκρηξης μιλούσε στο κινητό για την συναυλία της Αριάνα Γκράντε

Την ζωή της στο… iPhone της χρωστά μια 45χρονη γυναίκα η οποία ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της το βράδυ της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ Αρένα.

Όπως διαβάζουμε στη «Daily Mail», η Λίζα Μπρίτζετ μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε, μιλούσε στο κινητό της.

Όταν ανατινάχτηκε ο καμικάζι, εκείνη είχε το iPhone στο αυτί της, με αποτέλεσμα το κινητό να εξοστρακίσει το μεταλλικό παξιμάδι της βόμβας που ερχόταν κατευθείαν προς το κεφάλι της.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες-ΣΟΚ, το κινητό της 45χρονης είναι «λουσμένο» στο αίμα, καθώς μπορεί η βόμβα να μην απέβη μοιραία για την ζωή της, της στέρησε όμως το ένα δάχτυλο το οποίο κόπηκε από την έκρηξη.

Μερικά θραύσματα, την χτύπησαν επίσης στη μύτη και στο μάγουλο.

Η 45χρονη, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς έφερε ακόμα πολλαπλά τραύματα όπως σπασμένο αστράγαλο και μια μεγάλη πληγή στο μηρό της. Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί και σε άλλα χειρουργεία.

Να σημειώσουμε, ότι η Λίζα Μπρίτζετ είχε πάει στη συναυλία με την κόρη της και την κόρη μιας φίλης της.

Ο σύζυγός της Στιβ, δεν έκρυψε πως η σύζυγός του «είναι πολύ τυχερή που ζει» και πιστεύει πως το κινητό της ήταν αυτό που έκοψε τη φόρα του μεταλλικού παξιμαδιού.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook