Σε δύο σειρές ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας, δύο ημέρες μετά τον καβγά σε ζωντανή μετάδοση

Τη διακοπή της συνεργασίας με τον Νίκο Καρβέλα ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon δύο ημέρες μετά τον άγριο καβγά που είχε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση με τον παρουσιαστή του SuperStar Academy Μένιο Φουρθιώτη.

Το «μαλλιοτράβηγμα» ξεκίνησε όταν ο τραγουδιστής ζήτησε το λόγο από τον παρουσιαστή του show επειδή δεν του έδωσε το δικαίωμα να τοποθετηθεί προκειμένου να κρίνει έναν παίχτη.

«Είναι η δεύτερη φορά, συνεχόμενη, που δεν μου απευθύνεις τον λόγο», ξεκίνησε τις βολές ο κ. Καρβέλας, με τον Μένιο Φουρθιώτη να απαντά: «Αυτά τα οποία λέμε στον αέρα δεν αφορούν το τηλεοπτικό κοινό».

Ο Καρβέλας όμως συνέχισε να μιλάει ενώ ο Μένιος Φουρθιώτης επέμενε: «Δεν θα μου ορίσετε εσείς τους κανόνες που θα διεξαχθεί το παιχνίδι». «Κατάλαβες τι σου λέω», συνέχισε ο μουσικοσυνθέτης, με τον παρουσιαστεί να τον προειδοποιεί ότι αν συνεχίσει να μιλάει θα του κλείσει το μικρόφωνο.

«Η δικτατορία σας τελείωσε;» ρώτησε ειρωνικά ο Καρβέλας όταν πήρε το λόγο για να λάβει την εξίσου ειρωνική απάντηση: «Κύριε Καρβέλα, αυτός είναι ο κανονισμός του Star Academy, αν σας αρέσει. Αν δεν σας αρέσει είναι δικό σας θέμα. Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να αποχωρήσετε κ. Καρβέλα».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη on-air κόντρα των δύο καθώς στο τέλος Μαρτίου στο πλατό της εκπομπής είχε γίνει της… κακομοίρας.

Ένας παίκτης του ριάλιτι ένιωσε θιγμένος στο προηγούμενο live, όταν ο κριτής τον είχε ρωτήσει αν το τραγούδι που είχε ερμηνεύσει, το αφιερώνει σε γυναίκα σύντροφο ή σε άντρα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο ίδιος παίκτης εξέφρασε την ενόχλησή του, μιλώντας στην διευθύντρια της Ακαδημίας, Κατερίνα Γκαγκάκη, κι έτσι, στο live της Παρασκευής, ο Μένιος Φουρθιώτης τον έφερε αντιμέτωπο με τον τραγουδιστή.

Ο Νίκος Καρβέλας αρχικά εκνευρίστηκε με τον παίκτη και, όταν άρχισαν οι κριτές και ο παρουσιαστής να τον διακόπτουν, εκνευρισμένος ζήτησε να σταματήσουν… 

Εν τέλει, «ξέσπασε» στον Μένιο Φουρθιώτη. «Θα διακόψεις εσύ εμένα; Εσύ εμένα;» φώναζε έξαλλος ο Νίκος Καρβέλας στον παρουσιαστή, ενώ η ένταση συνεχίστηκε και με τους άλλους κριτές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook