Η ΑΒ Βασιλόπουλος, δίνοντας βαρύτητα στην ποιότητα αλλά και την εξέλιξη σε κάθε τομέα της λειτουργίας της, μεταφέρει την μοναδική ΑΒητική εμπειρία στο διαδίκτυο, μέσα από το ανανεωμένο responsive website της! 

Το επικαιροποιημένο website της ΑΒ, προσαρμόζεται αυτόματα, ανάλογα με τις διαστάσεις της συσκευής, ενώ ο λιτός σχεδιασμός του, κάνει το σερφάρισμα παιχνίδι. Οι χρήστες θα μπορούν να πλοηγηθούν και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στο διαδίκτυο, ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα. 

Μερικές από τις νέες βελτιώσεις που έχει το site είναι η λειτουργία αγοράς υλικών μιας συνταγής, όπου ο χρήστης  μπορεί να προσθέσει τα υλικά της συνταγής που τον ενδιαφέρει απευθείας στο καλάθι και να διαχωρίσει τα συστατικά της, σε αυτά που μπορεί να έχει ήδη στην κουζίνα του και σε εκείνα που είναι απαραίτητο να αγοράσει. Επιπλέον, με τις προ συμπληρωμένες φόρμες για τους συνδεδεμένους χρήστες, η επικοινωνία με τους πελάτες γίνεται με ακόμα μεγαλύτερη  ταχύτητα και ευκολία, καθώς τα στοιχεία συμπληρώνονται απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας. 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και χρόνια, επενδύει σταθερά στην βελτιστοποίηση των digital υπηρεσιών της, ώστε να απαντά με συνέπεια στις ανάγκες όλων των καταναλωτών. Από το 2014, με το ηλεκτρονικό κατάστημα AB Click2Shop, η ΑΒ προσφέρει στους πελάτες την ευελιξία να πραγματοποιήσουν διαδικτυακά τις αγορές τους. Ο λογαριασμός στο AB Click2Shop δημιουργείται με απλά βήματα, ενώ όλες οι προσφορές βρίσκονται συγκεντρωμένες σε συγκεκριμένη ενότητα. Οι κάτοχοι ΑΒ Plus μπορούν να συλλέγουν πόντους και να τους εξαργυρώνουν ακριβώς όπως στα καταστήματα, κερδίζοντας 6εύρες επιταγές έκπτωσης. Επίσης, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, με το πρωτοποριακό AB Click2Shop App, της ΑΒ, το πρώτο mobile grocery app στην Ελλάδα,  ο χρήστης απέκτησε τη δυνατότητα να κάνει τις αγορές του απ` όπου κι αν βρίσκεται με smart συσκευές, εξοικονομώντας χρόνο. 

Σήμερα, το ηλεκτρονικό κατάστημα της AB Click2Shop, εξυπηρετεί την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, ενώ μελλοντικά η ΑΒ έχει στόχο να επεκτείνει την υπηρεσία, εξυπηρετώντας ολοένα και περισσότερους καταναλωτές σε όλη τη χώρα. 

Όλοι εμείς στην ΑΒ Βασιλόπουλος, πιστοί στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση σε όλους εκείνους που μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους για τις καθημερινές του αγορές και αντιλαμβανόμενοι τις σύγχρονες ανάγκες, βελτιώνουμε σταθερά τα digital κανάλια επικοινωνίας μας με τους καταναλωτές. Με πρωτοποριακούς τρόπους επιδιώκουμε να διαθέτουμε πάντα το καλύτερο για όλους!

Η νέα, ανανεωμένη έκδοση του website και το λανσάρισμά του έγινε σε συνεργασία με την Lighthouse. 

Μπορείτε να επισκεφτείτε το ανανεωμένο responsive website της ΑΒ Βασιλόπουλος στη διεύθυνση:www.ab.gr   

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook