Τη συμμετοχή τους στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ, στις κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων και Ανδρών/Γυναικών κάτω των 23 ετών εξασφάλισαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.Συγκεκριμένα το «παρών» στην πολύ μεγάλη διοργάνωση θα δώσουν οι Αναστάσιος Μελεμενής, Ελευθερία-Μαρίνα Παπασταματάκη, Ιωάννης Κουτσοποδιώτης και Ιωάννης Αντωνίου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Παρόντες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ, που αφορά τις κατηγορίες Εφήβων / Νεανίδων και Ανδρών / Γυναικών κάτω των 23 ετών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι το διάστημα μεταξύ 20 έως 25 Ιουνίου θα είναι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ειδικότερα, αυτή τη φορά, πρόκειται για τέσσερις, όταν αντίστοιχα πέρσι ήταν ο Αναστάσιος Μελεμενής και η Ελευθερία-Μαρίνα Παπασταμάτακη που είχαν συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό που είχε διεξαχθεί στη Βουλγαρία. Αντίστοιχα φέτος και μετά την πραγματοποίηση του εσωτερικού τεστ που διεξήχθη στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το Σάββατο 20 Μαΐου, οι Μελεμενής και Παπασταμάτακη επιλέχθηκαν και πάλι, ενώ τα νέα πρόσωπα που θα ζήσουν αυτή την σπουδαία εμπειρία είναι οι Ιωάννης Κουτσοποδιώτης και Ιωάννης Αντωνίου. Ολοι, θα λάβουν μέρος με την Εθνική ομάδα στις κατηγορίες Εφήβων -τα αγόρια- και σε αυτή των Νεανίδων η Παπασταμάτακη.

Η κλήση στην Εθνική ομάδα των Χανιωτών αθλητών περικλείει με τιμή την πόλη μας, τον Ναυτικό Ομιλο και ειδικότερα το Τμήμα Κανόε Καγιάκ που μετά τις σημαντικές διακρίσεις που καταφέρνει σε επίπεδο συλλόγου στα πανελλήνια πρωταθλήματα, αποδεικνύεται πως τροφοδοτεί με αθλητές και αθλήτριες την Εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με τον έφορο του Τμήματος Κανόε Καγιάκ, κ. Νικόλαο Κουριδάκη: «Η κλήση για τους αθλητές μας στην Εθνική ομάδα αποτελεί το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας ετών για τα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειές τους μέσα σε ένα περιβάλλον δύσκολο, όπως επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα. Σε αυτή την προσπάθεια, μεγάλη είναι η συνεισφορά του προπονητή μας, του Μανώλη Αγγελάκη. Είναι μια δικαίωση για τα Χανιά για το ότι τέσσερις αθλητές μας επιλέχθηκαν στην Εθνική και ειδικότερα θα συμμετάσχουν σε ένα πρωτάθλημα που θα γίνει στο εξωτερικό. Θέλω να συγχαρώ θερμά τους αθλητές μας, καθώς και τον σύλλογο Γονέων, που είναι πάντα συμπαραστάτης και να ευχηθώ καλή επιτυχία στη Σερβία».

Να σημειωθεί ότι οι Μελεμενής, Κουτσοποδιώτης, Αντωνίου και Παπασταμάτακη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν σε κοινόβιο προετοιμασίας που θα ακολουθήσει στον Σχοινιά μεταξύ 3-5 Ιουνίου.

Επίσης η αθλήτρια, Αθηνά Κέκελου παρά την καλή της εμφάνιση στην κατηγορία Γυναικών Κ23 δεν κατάφερε να προκριθεί, όπως και ο Τσουπάκης Χρήστος στην κατηγορία των Εφήβων. Από την πλευρά του, ο Τσουπάκης, αλλά και ο Ελευθέριος Πολυχρονάκης θα διεκδικήσουν στις 3 Ιουνίου την πρόκριση στο European Youth Olympic Festival 2017. Πρόκειται για μια διοργάνωση που πραγματοποιείται από τις Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ και SUP συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μεταξύ 15:30 και 17:30. Υπεύθυνος προπονητής στο Κανόε Καγιάκ είναι ο Δημήτρης Καραγιαννίδης και στο τμήμα SUP (πραγματοποιείται κάθε Σαββατοκύριακο), ο Στέφανος Αβέρκιου.

ΧΟΡΗΓΟΣ Η ΑΝΕΚ LINES

Αρωγοί του Τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων είναι ο Επίσημος Χορηγός του, η Ναυτιλιακή Εταιρεία ANEK LINES, καθώς και οι εξής Χορηγοί: Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και INTERTRADE AE (MARS). Επίσης, ο κ. Σπανουδάκης Ιωάννης, ιδιοκτήτης της Α.Ι.Β.: LEADER BROKERS, πρακτορείο ασφαλειών. Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξή τους.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook