Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση στο νοτιοδυτικό άκρο του νομού μας, για να πραγματοποιήσει εύκολη πεζοπορία στην διαδρομή Παλαιόχωρα – ακρωτήριο Κριού – Άγιος Ιωάννης – Κεδρόδασος – Ελαφονήσι, στην επαρχία Σελίνου, την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017.

Η εκκίνηση της πεζοπορίας θα γίνει από την παραλία του Κριού, που βρίσκεται μετά την Κουντούρα στην Παλαιόχωρα Σελίνου, από όπου οι συμμετέχοντες θα πεζοπορήσουν στο όμορφο αυτό τμήμα του παραλιακού μονοπατιού Ε4, το οποίο δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες, για να καταλήξουν στην φημισμένη παραλία του Ελαφονησίου, για μπάνιο και ξεκούραση.

Η διαδρομή είναι πανέμορφη, περνά ανάμεσα από συστάδες με κέδρους και πικροδάφνες, έχοντας πάντα οπτική επαφή με τη θάλασσα ή περνώντας δίπλα από όμορφες μικρές ακρογιαλιές.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 2/6. Αρχηγός της εξόρμησης είναι η κ. Εμμανουέλλα Στρατουδάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook