Ο Κίκε Μπόουλα φόρεσε όπως όλα δείχνουν για τελευταία φορά τη φανέλα του Κισσαμικού στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός μετά το τέλος της αναμέτρησης αποχαιρέτησε τους ανθρώπους της ομάδας, το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες του, αφού αναχώρησε για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ισημερινής Γουινέα για τα ματς με Βολιβία (φιλικό) και Σενεγάλη (προκριματικά Κόπα Άφρικα).

Το όνομά του έχει γραφτεί για Κέρκυρα και Ξάνθη και μένει να φανεί αν παραμείνει στην Ελλάδα, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του μετά την παρουσία του στον Κισσαμικό.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα της ομάδας και την προπόνηση της Δευτέρας η επίσημη ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

Μετά τη σπουδαία νίκη απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα σειρά για την ομάδα μας παίρνει το εξίσου σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (04/06), για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan.gr FOOTBALL LEAGUE 2016-2017.

Το απόγευμα της Δευτέρας όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν βασικοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Μοναδικός απόντας ο Κίκε, που αναχώρησε για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ισημερινής Γουινέα για το φιλικό με τη Βολιβία και το ματς των προκριματικών του Κόπα Άφρικα με τη Σενεγάλη. Κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το τελευταίο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, αφού ούτως ή άλλως με τον Πανσερραϊκό έχει δηλωθεί να εκτίσει τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας του.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook