Πριν πολλές δεκαετίες, όταν τα αυτοκίνητα ήταν για λίγους, υπήρχαν οι εταιρείες που έφτιαχναν κινητήρες και σασί και οι ειδικοί που σχεδίαζαν όλο το υπόλοιπο έναντι αδράς αμοιβής.

Ετσι, σε αντίθεση με σήμερα, σχεδόν κανένα αυτοκίνητο δεν έμοιαζε με κανένα άλλο!

Σήμερα, ελάχιστοι κατασκευαστές φτιάχνουν ακόμα χειροποίητα αυτοκίνητα και η Rolls Royce είναι ένας από αυτούς. Επιτρέπει στους αγοραστές να επιλέγουν και την παραμικρή λεπτομέρεια στα αυτοκίνητά τους μέσα από δεκάδες συναντήσεις.

Ωστόσο, για κάποιος εκατομμυριούχους αυτό δεν είναι αρκετό καθώς θέλουν ένα ακόμα πιο προσωπικό άγγιγμα στο αυτοκίνητό τους.

Θέλουν να είναι σχεδιασμένο από την εταιρία αλλά σε συνεργασία με τους ίδιους. Η Rolls Royce δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόκληση και πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε την Sweptail, το πρώτο παράδειγμα αυτής της πρακτικής στη σημερινή εποχή.

Ενα και μοναδικό δημιούργημα που σχεδιάστηκε από τον ιδιώτη και την εταιρία μόνο για αυτόν και με θρυλλούμενο τίμημα τα 13 εκατομμύρια δολάρια!

<iframe src=”https://embed.reembed.com/www.thetoc.gr/04__hX3In0BD1t-C4O0AZMmU” allowfullscreen frameborder=”0″ width=”560″ height=”345″></iframe>

Ισως δεν χρειάζεται καμία άλλη λεπτομέρεια εκτός αυτής που αναφέρει ότι στην Sweptail, ο κάτοχος μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να πιει τη σαμπάνια του!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook