Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και του Τμήματος Ασφάλειας Καμινίων, οι οποίοι τα ξημερώματα του Σαββάτου έκαναν έφοδο σε κλαμπ στον Πειραιά το οποίο λειτουργούσε σαν… swingers club. 

Οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν οκτώ ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, τα οποία μάλιστα διαχωρίζονταν από τον υπόλοιπο χώρο και τα οποία ήταν άμεσα διαθέσιμα στους πελάτες του κλαμπ για τις μεταξύ τους ερωτικές συνευρέσεις.

Σαν να επρόκειτο για γύρισμα της ταινίας «μάτια ερμητικά κλειστά» με τον Τομ Κρουζ και τη Νικόλ Κίντμαν, όπου οι πρωταγωνιστές πραγματοποιούσαν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο swingers κλαμπ 191 μάσκες κάλυψης προσώπου και 26 μανδύες. 

Ενώ αρχικά πληροφορίες ανέφεραν ότι εντός του καταστήματος είχαν βρεθεί κάμερες, ωστόσο όπως προέκυψε, κάμερες υπήρχαν μόνο στον εξωτερικό χώρο για την ασφάλεια των πελατών. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν 48χρονο ημεδαπό ο οποίος κατηγορείται για διευκόλυνση ακολασίας άλλων καθώς και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Συνελήφθησαν επίσης ακόμη τρεις ημεδαποί εργαζόμενοι που στερούνταν πιστοποιητικό υγείας και δεν είχαν άδεια εργασίας.

Μέσα στο παράνομο σεξ κλαμπ οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 1.684 ευρώ.

Τα πάντα επιτρέπονται

Σε φωτογραφίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του club, φαίνονται καθαρά τα οκτώ sexy δωμάτια που ανακάλυψε η αστυνομία, διαφορετικού χρώματος και design για να καλύπτει το γούστο και του πιο απαιτητικού ζευγαριού.  

Χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση που έγινε από τον διαχειριστή της σελίδας του club στις 28 Ιουλίου του 2014, όπου προετοίμαζε το κοινό για το event του Αυγούστου γράφοντάς τους: «Παρασκευή  01.08.2014 SWAP TIL YOU DROP»… 
 
Στη συνέχεια, ένας φίλος της σελίδας, σε σχόλιο του, ρωτάει τον διαχειριστή «Τι ακριβώς θα γίνει;» λαμβάνοντας την άκρως αποστομωτική απάντηση: «Όλοι μαζί στο ισόγειο. Παιχνίδια, φλερτάκια …… τα πάντα επιτρέπονται ……… μέχρι να μην μπορούμε άλλο».

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός, ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του club, στην καρτέλα «εκδηλώσεις», εμφανίζονται με ημερομηνιακή σειρά, οι δραστηριότητες του swingers club, όπου αν κάποιος παρατηρήσει καλά στις 25 Ιουνίου 2016 δείχνει ως guest star τον γνωστό ηθοποιό Γιάννη Σπαλιάρα. 

Πώς γίνεται το swing

Σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει κατά καιρούς οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου μαγαζιού «για να γίνει κάποιος μέλος αρχικά πρέπει να είναι πάνω από 21 χρόνων. Μέσα μπαίνουν μόνο μέλη -που μπορούν να γίνουν στην ρεσεψιόν του κλαμπ- δίνουν το πραγματικό μικρό τους όνομα και λαμβάνουν την ετήσια κάρτα συνδρομής που κοστίζει μόνο 20 ευρώ. Επίσης κάθε φορά που έρχεται κάποιος στο club παίρνει απ’ την είσοδο ένα κουπονάκι που του εξασφαλίζει το πρώτο του ποτό δωρεάν. Έπειτα το ποτό, έχει 7 ευρώ.

Οι ηλικίες είναι από 21 μέχρι 50-55 χρονών. Δεν είναι υποχρεωμένα τα ζευγάρια να παίξουν. Εδώ είναι πρώτα απ’ όλα club γνωριμιών. Αν τα βρουν μεταξύ τους και ταιριάξουν οι αύρες τους, μετά πάνε και παίζουν. Ο παγκόσμιος κανονισμός απαιτεί οι swingers να ανταλλάσουν ζευγάρι με ζευγάρι. Αν ας πούμε έρθεις εσύ με το αγόρι σου και από το ζευγάρι που σας πλησιάσει εκείνου του αρέσεις, αλλά εσένα δεν σου αρέσει ο άντρας, δεν μπορείτε να παίξετε. Γι’ αυτό και λέγετε swing».

Τα ζευγάρια που γνωρίζονται εδώ δεν είναι απαραίτητο να κάνουν κάτι στο μαγαζί. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς γνωρίζονται και έπειτα πηγαίνουν για καφέ ή και φαγητό και καταλήγουν σπίτια τους ή σε ξενοδοχεία. Έχουμε πάρα πολλούς τουρίστες που έρχονται αυθημερόν αποκλειστικά για το club μας. Παίζουν και φεύγουν. Πρόκειται κυρίως για Ιταλούς και Τούρκους και Βορειοευρωπαίους που έρχονται με τα ιστιοπλοϊκά τους. Ο προηγούμενος δήμαρχος Πειραιά είχε αναφερθεί σε αυτή τη μικρή, αλλά σημαντική συμβολή ανάπτυξης που φέραμε στο δήμο. Οι τουρίστες, εφόσον δεν τους συμφέρει να έχουν ετήσια συνδρομή, πληρώνουν 40 ευρώ είσοδο. Έχουμε πολύ κόσμο από την ελληνική περιφέρεια και από την Κύπρο». Όπως κάθε ευρωπαϊκό club έτσι και αυτό εδώ έχει διοργανώσει σημαντικά events βασισμένα ενίοτε σε ταινίες. «Έχουμε θεματικές νύχτες. Ας πούμε κάνουμε νύχτα «Μάτια Ερμητικά Κλειστά». Φορούν όλοι υποχρεωτικά μαύρες κάπες και μάσκες. «Απλά υπάρχει το μυστήριο του ότι δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός που φλερτάρεις» έχουν πειοι ιδιοκτήτες.

Για τους πελάτες που βρίσκουν τα ταίρια τους υπάρχουν στο συγκεκριμένο club τρία δωμάτια, στο ισόγειο, που μοιάζουν με οντάδες, καθώς περιβάλλονται από αραχνοΰφαντες κουρτίνες. Τα δωμάτια αυτά προορίζονται για τέσσερα ή και παραπάνω άτομα και συνήθως χρησιμεύουν για την προθέρμανση της φάσης. Στα τραπεζάκια υπάρχουν υγρά μαντηλάκια, αντισηπτικά και σε ειδικούς χώρους φύλαξης καθαρά σεντόνια. Άλλωστε, υπάρχει μια κοπέλα που φροντίζει την καθαριότητα σε όλους τους χώρους και είναι μονίμως stand by. 

«Έρχονται και ζευγάρια που είναι λίγο καιρό μαζί και θέλουν να ζήσουν την εμπειρία, αλλά συνήθως έχουμε ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί και θέλουν να σπάσουν τη ρουτίνα. Όπως και να ‘χει, πάντως, υπάρχουν τρία στάδια στο swinging. Το πρώτο είναι το same room, όπου τρία ή τέσσερα ζευγάρια βρίσκονται ταυτόχρονα σε ένα δωμάτιο και παίζουν μόνο με τα μάτια. Συνδέονται πλατωνικά. Όταν ξεπεράσεις αυτό το στάδιο -μπορεί να σου πάρει μήνες ή χρόνια, δεν έχει σημασία-, πας στο soft room. Εκεί τα ζευγάρια μπορούν να παίξουν μεταξύ τους, αλλά χωρίς διείσδυση. Μετά απ’ αυτό είναι το full, όπου εκεί τα κάνεις όλα. Swingers για μας είναι ακόμα και ζευγάρια που θέλουν να έρθουν αποκλειστικά για να δουν μόνο, να ανεβάσουν τη λίμπιντό τους και μετά να πάνε σπίτι τους και να παίξουν οι δύο τους πιο δυναμικά. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι swinger δεν σημαίνει πάμε πηδιόμαστε και τελείωσε η υπόθεση. Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία. Πρέπει να ξέρεις τι ζητάς στη ζωή, να είσαι αγαπημένος με τον σύντροφό σου και να του έχεις εμπιστοσύνη. Το club μας απευθύνεται σε straight swingers. Εδώ είναι και πιο ήρεμα απ’ ό,τι σ’ ένα κοινό club. Η μουσική δεν είναι πολύ δυνατά για να μπορείς να μιλάς με τον άλλο χωρίς να φωνάζεις. Λειτουργούμε περισσότερο σαν πλατφόρμα γνωριμιών και έπειτα σαν οτιδήποτε άλλο. Οι πελάτες μας είναι open minded άνθρωποι. Εδώ όμως εγγυόμαστε εχεμύθεια» υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες.

protothema.gr / zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook